Andrélon Men Shampoo Hair & Body 300ml

Andrélon Men Hair & Body, ontwikkeld voor mannen en geschikt voor het wassen van je en haar en lichaam.

- Andrélon Men Hair & Body, verzorg je haar en lichaam onder de douche
- Hair & Body shampoo verrijkt met eucalyptus en aloë vera
- Milde reiniging voor je haar met hydraterende bestanddelen voor je huid
- Speciaal ontwikkeld voor mannen, voor haar en lichaam
- Andrélon shampoo en douchegel biedt milde reiniging
- Met deze 2 in 1 shampoo heb je niets anders meer nodig

Andrélon Men Hair & Body shampoo is ontwikkeld voor mannen en geschikt voor het verzorgen van zowel je lichaam als je haar onder de douche. Deze 2 in 1 formule, verrijkt met eucalyptus en aloë vera, biedt milde reiniging voor je haar, en bevat hydraterende bestanddelen voor je huid. Met deze complete verzorging in 1 fles heb je niets anders meer nodig. Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plasticafval.

Andrélon Hair & Body is een product uit de Andrélon Men lijn, speciaal ontwikkeld voor mannen. Gebruik je regelmatig stylingsproducten? Probeer dan ook eens de Men Iedere Dag shampoo of, voor mannen met grijs haar de Men Zilver Care shampoo. Onhandelbare krullen? Geef je haar weer veerkracht met Andrélon Men Matt Clay.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat je haar stralen.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrélon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER Wirral CH63 3JW UK

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.