Andrelon Men Shampoo Iedere Dag 300ml

Andrélon Men Iedere Dag shampoo reinigt het haar, is ontwikkeld voor mannen en geschikt voor dagelijks gebruik.

•Verzorg je haar dagelijks met Andrélon Men Iedere Dag shampoo
•Iedere Dag shampoo is verrijkt met zeezout en zonnebloemolie
•Deze shampoo verwijdert alle stylingresten
•Milde reiniging en veerkracht voor normaal haar
•Ontdek de shampoo met een krachtige, verfrissende formule
•Gebruik voor je haarverzorging ook de Andrélon stylingproducten

Andrélon Men Iedere Dag shampoo is ontwikkeld voor mannen en geschikt voor dagelijks gebruik. De krachtige verfrissende formule is verrijkt met zeezout en zonnebloemolie. Het verwijdert alle stylingresten en is mild voor je haar. Met Andrélon Men Iedere Dag shampoo is je haar iedere dag gemakkelijk in top conditie. Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plasticafval.

Andrélon heeft speciaal voor mannen de Andrélon Men lijn ontwikkeld. Behalve deze Iedere Dag Shampoo biedt deze Men lijn ook Anti-Roos Shampoo, de Zilver Care shampoo en conditioner voor mannen met grijs haar en de Men Hair & Body, een shampoo en bodywash. En probeer ook eens de unieke stylingproducten van de Andrélon Men lijn.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen haarproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon, laat haar stralen.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Men Iedere Dag shampoo

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrélon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever RA; 455; 3013 AL; NL

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.