Laden...

Andrélon Special Droogshampoo Verrassend Volume 245ml

Andrélon Verassend Volume droogshampoo, speciaal ontwikkeld voor slap en futloos haar, tussen de wasbeurten door.

• Andrélon Verassend Volume Droogshampoo met 100% natuurlijk tapioca zetmeel
• De droogshampoo absorbeert het vet van het haar
• Dé oplossing om je haar een verfrissende volume boost te geven
• Unieke formule met Lift-up System zorgt dat vet haar licht en luchtig valt
• Voor haar dat schoon en fris aanvoelt zonder witte waas
• Andrélon droogshampoo, voor een volume boost tussen de wasbeurten door

Om zonder je haren te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon Verassend Volume droogshampoo ontwikkeld. In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven zonder witte waas achter te laten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent!

De droogshampoo bevat 100% natuurlijke tapioca zetmeel dat vet van het haar op een natuurlijke wijze absorbeert. Het is speciaal ontwikkeld voor slap, futloos haar dat tussen styling en de wasbeurten door een oppepper kan gebruiken. De unieke formule met Lift-up System zorgt ervoor dat het vet bij de haaraanzet wordt opgenomen en het haar meer volume krijgt, waardoor het weer licht en luchtig valt. Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en producten voor haarstyling biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Voorbeelden zijn de Zilver Care shampoo en conditioner, de shampoo Perfecte Krul, de droogshampoo voor tussen het wassen door en de Verrassend Volume shampoo en conditioner.

Recyclable ALUMINIUM

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Verrassend Volume droogshampoo

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Spuitbus: Recyclebaar

  Veiligheid

  GEVAAR Zeer licht ontvlambare aerosol. VOORZORGSMAATREGELEN. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Ontvlambaar tot volledig droog. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Buiten het bereik van kinderen houden. Goed schudden voor gebruik. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. Vermijd opzettelijk inademen. Niet in de richting van de ogen spuiten. Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie.

  Recyclable ALUMINIUM - alu

   Over de fabrikant

   Andrelon

   www.unilever.com

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever RA; 455;
   3013 AL; NL
   www.unilever.com

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.