Laden...

Andrelon Special Shampoo 300ml

Andrélon Kokos Boost shampoo zorgt ervoor dat het haar wordt gevoed, zonder het te verzwaren.

•Andrélon Kokos Boost voor een glans en volume opkikker in futloos haar
•Milde shampoo met kokosolie, vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen
•Geeft luchtig volume en intense voeding aan slap en futloos haar
•Een kokos boost van glans, voeding en volume voor fijn haar
•De kokosolie dringt door tot de vezel en verzwaart het haar niet
•Gebruik voor de beste haarverzorging samen met de Kokos Boost conditioner

Andrélon Kokos Boost shampoo bevat kokosolie, het geeft luchtig volume en intense voeding aan fijn haar. Kokosolie staat bekend om zijn voedende werking en is in staat om door te dringen tot in de haarvezel, waardoor je het haar niet verzwaart. Dit, terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken.

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. Deze verzorgende shampoo, met kokosolie, zorgt ervoor dat het haar wordt gevoed, zonder het te verzwaren. Resultaat: intense voeding en een luchtige volume boost vol glans. Kokos Boost is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Kokos Boost lijn. Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plasticafval.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende 100% recycleerbare schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf. Voorbeelden daarvan zijn de Andrélon Iedere dag neutrale shampoo, de Andrélon Langer Fris haarverzorging of de Verrassend Volume shampoo. Andrélon, laat haar stralen.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrelon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER Wirral CH63 3JW UK

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.