Laden...

Andrélon Special Shampoo Oil & Care 300ml

De Andrélon Oil & Care Shampoo, verrijkt met arganolie, marula-olie en shea butter, helpt pluis te voorkomen zonder je haar vet te maken.

- Andrélon Oil & Care Shampoo voor luchtig, zacht en soepel haar
- Oil & Care Shampoo is verrijkt met arganolie, marula-olie en shea butter
- Verzorgt en helpt pluis te voorkomen zonder je haar vet te maken
- Deze verzorgende shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog haar
- Maakt je haar luchtig, zacht en soepel en geeft het een heerlijke geur
- Gebruik voor het beste resultaat ook de Andrélon Oil & Care Conditioner

De Andrélon Oil & Care lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van droog, pluizig en onhandelbaar haar. De Oil & Care Shampoo, met plantaardige reinigende bestanddelen, is verrijkt met arganolie, marula-olie en shea butter. De shampoo helpt om pluis te voorkomen zonder je haar vet te maken. Met Andrélon Oil & Care wordt je haar luchtig, zacht en soepel. Het resultaat is prachtig haar dat je helemaal onder controle hebt. Gebruik voor een zo goed mogelijk herstel naast deze Oil & Care Shampoo ook de andere haarproducten uit de Andrélon Oil & Care lijn, zoals de Oil & Care Conditioner of de Oil & Care voedende crème.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde Andrélon zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat haar stralen.

Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.

Algemeen gerecycledSociety of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

  • Land van oorsprong: Polen

  Over de fabrikant

  Andrélon

  www.andrelon.nl

  Contactgegevens:

  Unilever RA; 455;
  3013 AL; NL

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.