Laden...

Andrelon Special Shampoo Zilver Care 300ml

Andrélon Special Zilver Care shampoo, verrijkt met parelextract en keratine, vermindert de gele gloed en voedt het haar.

•Andrélon Special Zilver Care shampoo voor een mooie, natuurlijke kleur
•Kleurshampoo verrijkt met parelextract en keratine
•Zilver Care shampoo vermindert de gele gloed in je haar
•Shampoo geschikt voor (geverfd) blond en grijs haar
•Andrélon Special Zilver Care shampoo voedt het haar
•Gebruik na het haarwassen Zilver Care conditioner voor het beste resultaat

Andrélon Special Zilver Care shampoo heeft een blauw-paarse kleur die de gele gloed in blond (geverfd), grijs of wit haar neutraliseert. Daarnaast zorgt de shampoo voor de reiniging van je haar. Resultaat: gezond glanzend haar, met verminderde gele gloed. Bepaalde haartypes zoals blond (geverfd), wit of grijs haar hebben de neiging een gelige gloed te krijgen. Andrélon Zilver Care shampoo, verrijkt met parelextract en keratine, vermindert de gele gloed in je haar, voedt het haar en zorgt ervoor dat de natuurlijke glans in je haar wordt geactiveerd. Zo krijg je je mooie en natuurlijk frisse kleur terug, wordt je haar verzorgd en ziet het er gezond glanzend uit.

Andrélon Zilver Care shampoo is shampoo uit de Andrélon Special lijn. Gebruik voor een optimaal resultaat voor blond (geverfd), grijs of wit haar ook de andere producten uit de Andrélon Zilver Care lijn, zoals de Zilver Care conditioner of de Zilver Care voedende crème.

Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: kapper André de Jong maakte zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende, 100% recycleerbare schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos zelf. Voorbeelden daarvan zijn de Andrélon Special Kokos shampoo, de Langer Fris haarverzorging of de Verrassend Volume shampoo.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrelon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER Wirral CH63 3JW UK

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.