Andy Allesreiniger Vertrouwd 1l

Reinigt niet alleen krachtig, maar laat je huis ook stralend fris achter. Verfris je huis met Andy!

•Andy Allesreiniger Vertrouwd met 100% natuurlijke reinigingskracht
•Andy Allesreiniger is geaccrediteerd met een EU Ecolabel
•Allesreiniger reinigt krachtig en laat je huis stralend fris achter
•Laat een heerlijk frisse en vertrouwde geur achter
•Voor het schoonmaken van alle harde vloeren in huis
•Voor hardnekkig vuil; onverdund aanbrengen en met een vochtige doek afnemen

Andy Allesreiniger Vertrouwd is het ideale schoonmaakmiddel voor het hele huis. Andy Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, het laat ook nog eens een heerlijk frisse en vertrouwde geur achter. Het kan gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken in huis, en maakt het schoonmaken gemakkelijk. Dit zorgt niet alleen voor een fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Zo maakt Andy Allesreiniger Vertrouwd schoonmaken sneller en gemakkelijker. Andy Allesreiniger kan onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil en verdund als voor minder hardnekkig vuil. Verfris je huis met Andy!

Let op: Op geëmailleerde oppervlakken voor gebruik eerst testen op een onopvallend stukje met een vochtige doek of dweil. Op natuursteen en geverfde oppervlakken product uitsluitend verdund gebruiken. Niet mengen met andere schoonmaakproducten.

Op zoek naar een schoonmaakmiddel die het milieu minder belast? Allesreinigers van Andy zijn geaccrediteerd met een EU Ecolabel. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren.

De producten van Andy zijn al jaren de vertrouwde hulp bij het schoonmaken. Andy was de eerste die in 1960 een vloeibare allesreiniger op de markt bracht. De sterke kracht van Andy ligt bij de krachtige reiniging en frisse geur. Andy vindt het belangrijk dat er naast het verwijderen van vuil ook echt een verfrissend gevoel optreedt. Daarom heeft onze Andy Allesreiniger Vertrouwd een heerlijke, verfrissende geur. Andy heeft een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Omdat er verschillende geurvarianten beschikbaar zijn, zit er altijd wel een geur bij die bij je past.

A.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  VERTROUWD ALLESREINIGER

  Ingrediënten

  • <5% niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, anionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum, phenoxyethanol.

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Veiligheid

  Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.

  A.I.S.E. - Lid van het Charter - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Andy

   www.unilever.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160,
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product