Antikal Classic Kalkreiniger Vloeibaar 750ml Productfoto 72x72
Antikal Classic Kalkreiniger Vloeibaar 750ml Productfoto 360x360

Antikal Classic Kalkreiniger Vloeibaar 750ml

299
750.0 ml (3,99/liter)

Antikal Classic Kalkreiniger is ideaal voor het verwijderen van de meest hardnekkige kalkaanslag en voor het reinigen van zeepresten en watervlekken in uw badkamer en keuken. Bij regelmatig gebruik zorgt Antikal voor een stralend fris oppervlak, elke dag weer. De speciale formule respecteert het oppervlak en voorkomt het terugkeren van kalkaanslag.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • <5% Non-Ionic Surfactants
  • Perfumes
  • Benzyl Salicylate
  • Hexyl Cinnamal

  Bereidingsmethode

  Breng de vloeistof rechtstreeks aan op de oppervlakken of op een spons die u gebruikt om op de oppervlakken te wrijven. Bij hardnekkige aanslag: laat tot 5 minuten inwerken. Spoel goed na. Indien nodig herhalen. Niet te gebruiken op: warme, beschadigde of gevoelige oppervlakken (bijv. goud, zilver, koper, aluminium), gekleurde of oud/beschadigd email, huishoudapparatuur (incl. waterkokers), natuursteen (bijv. marmer, travertijn). Bij twijfel, eerst testen op een klein deel uit het zicht. 

  Veiligheid

  Waarschuwing. Vloeibare kalkreiniger. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veroorzaakt huidirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Indien medisch advies noodzakelijk is, houd de verpakking of het label dan bij de hand. ALS HET IN DE OGEN KOMT: Spoel dan voorzichtig enkele minuten met water. Indien aanwezig en gemakkelijk te doen, contactlenzen verwijderen. Blijven spoelen. ALS HET OP DE HUID KOMT: Was dan uit met veel water. Meng niet met bleekmiddel of andere reinigingsproducten.

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.