AXE Wild 3-in-1 Douchegel Fresh Bergamot & Pink Pepper 250ml

AXE Wild Bergamot & Pink Pepper 3-in-1 Douchegel met de elegante, gedurfde geur van bergamotolie, eikenhout en roze peper. Voel je fris en ruik onweerstaanbaar.

- Ruik 12 uur lang onweerstaanbaar met Fresh Bergamot & Pink Pepper Douchegel
- AXE Wild 3-in-1 Douchegel voor lichaam, gezicht en haar
- Met de elegante, gedurfde geur van bergamotolie, eikenhout en roze peper
- De douchegel verwijdert bacteriën en houdt je tot 12 uur fris
- AXE douchegel is verpakt in een 100% gerecyclede en recyclebare fles
- Geniet je van deze geur? Probeer ook Fresh Bergamot & Pink Pepper Bodyspray

AXE Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper 3-in-1 Douchegel zorgt voor een verfrissende en relaxte verzorging en reiniging van je lichaam, gezicht en haar en laat je tot 12 uur onweerstaanbaar ruiken. AXE Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper Douchegel met de elegante, gedurfde geur van bergamotolie, eikenhout en roze peper, bevat 100% plantaardige moisturizers en is dermatologisch getest.

Hoe gebruik je het? AXE douchegel is eenvoudig in gebruik. Doe een beetje douchegel op de palm van je hand. Wrijf het vervolgens tussen je handen, totdat het gaat schuimen en was jezelf verfrissend schoon. Spoel af en ruik de hele dag onweerstaanbaar. Met AXE douchegel start je de dag goed. Of je avond. Geniet je van deze geur? Probeer dan ook eens de AXE Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper Deodorant Bodyspray.

Heb je onze frisse, geüpdate look gezien? Dat is niet het enige wat er verbeterd is. Onze revolutionaire technologie met dubbele werking bestrijdt de geur veroorzakende bacteriën, waardoor je dag en nacht onweerstaanbaar ruikt. Dus wat er ook op je pad komt, je bent er klaar voor. Maak je geen zorgen, we hebben niet geknoeid met de klassieke AXE Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper geur. We weten dat die al perfect is. Bij AXE geloven we dat een van de sleutels tot aantrekkingskracht een onweerstaanbare geur is. Daarom zijn wij toegewijd om je de beste tools te geven om ervoor te zorgen dat, wanneer de gelegenheid zich voordoet, jij op je best ruikt. Van onze aftershave tot onze douchegel, van onze anti-transpirant tot onze deodorant, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat aantrekkingskracht voor iedereen is. Het vernieuwde en verbeterde AXE. Zorg goed voor jezelf en voor onze planeet. Deze AXE douchegel is verpakt in een 100% gerecyclede en recyclebare fles. AXE streeft ernaar dat al onze verpakkingen in 2025 recyclebaar zijn of gerecyclede materialen bevatten.

Green DotSociety of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 02 HDPE

   Over de fabrikant

   AXE

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   www.unilever.com
   Unilever RA; 455;
   3013 AL; NL

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.