Bacardí Carta Negra Rum 700ml

Bacardí Carta Negra is een zwarte rum, medium van body, met passie gemaakt. De volle donkere smaken ontwikkelen zich in zwartgeblakerde eikenhouten vaten en krijgen verder vorm door de geheime mix van houtskool die bij de bereiding wordt gebruikt. Het bevat toetsen van heerlijk rijp tropisch fruit, boterkaramel en vanille, en een rokerige dropsmaak en melasse.

Green Dot
 • Alcoholpercentage: 40% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

BLACK RUM

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  Kunstmatige toevoegingen

  Bevat Kleurstoffen

   Over de fabrikant

   In 1862 begon Don Facundo Bacardí een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij Bacardí, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardí. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.
   Vandaag de dag, is BACARDÍ Rum s'werelds meest bekroonde rum ter wereld.
   De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden. Voor meer informatie zie www.bacardi.com

   WWW.BACARDI.COM

   Contactgegevens:

   BACARDI ESPAÑA, S.A. CALLE VELÁZQUEZ, 51, 28001 MADRID (ESPAÑA), R.E. 82-B

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.