Laden...

Bacardí Carta Oro Rum 700ml

BACARDÍ Carta Oro is een goudkleurige, lichte en zachte rum voor de originele Cuba Libre.
Deze drank wordt op dezelfde manier vervaardigd als BACARDÍ Carta Blanca rum. De lange rijpingsperiode en precieze mix van houtskolen verlenen aan BACARDÍ Carta Oro een rijke kleur, evenals een zacht karakter en een unieke smaak. Bacardí Carta Oro wordt gekenmerkt door tonen van rijke vanille, boterachtige karamel, geroosterende amandelen en zoete banaan met de warme smaak van sinaasappelschil en een hint van eiken. BACARDÍ Carta Oro rum is de grondlegger van de gevierde cocktail 'Cuba Libre'.Om het einde van de Cubaanse onafhankelijkheidsoorlog te vieren bestelde de Amerikaanse Kapitein Russell BACARDÍ Carta Oro rum en Coca-Cola® met een schijfje limoen. Nieuwsgierige stamgasten vroegen naar de naam van dit drankje. De kapitein stelde voor om te toosten op ‘Cuba Libre' (Vrij Cuba) en zo ontstond de originele Cuba Libre cocktail.

Green Dot
 • Alcoholpercentage: 40% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

GOLD RUM

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  Kunstmatige toevoegingen

  Bevat Kleurstoffen

   Over de fabrikant

   In 1862 begon Don Facundo Bacardí een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij Bacardí, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardí. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.
   Vandaag de dag, is BACARDÍ Rum s'werelds meest bekroonde rum ter wereld.
   De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden. Voor meer informatie zie www.bacardi.com

   WWW.BACARDI.COM

   Contactgegevens:

   BACARDI ESPAÑA, S.A. CALLE VELÁZQUEZ, 51, 28001 MADRID (ESPAÑA), R.E. 82-B

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.