Laden...

Bacardi Reserva Ocho Rum 700ml

Bacardí Reserva Ocho werd in 1862 ontwikkeld en bleef zeven generaties lang exclusief voorbehouden aan de familie Bacardí. Deze goudkleurige 'rum voor fijnproevers', kwam alleen bij de meest bijzondere gelegenheden op tafel en is een van de oudste privé rumblends ter wereld. Elke batch wordt gemaakt van een speciale selectie van vatgerijpte reserve rumsoorten en minimaal 8 jaar gerijpt, wat een verfijnde smaak met toetsen van pruimen, abrikozen, nootmuskaat en vanille oplevert. Perfect om puur te drinken of als basis voor klassieke cocktails, zoals de Old Cuban of Rum Old Fashioned.

 • Alcoholpercentage: 40% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

RUM

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  Kunstmatige toevoegingen

  Bevat Kleurstoffen

  • Land van oorsprong: Puerto Rico

  Over de fabrikant

  In 1862 begon Don Facundo Bacardí een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij Bacardí, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardí. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.
  Vandaag de dag, is BACARDÍ Rum s'werelds meest bekroonde rum ter wereld.
  De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden. Voor meer informatie zie www.bacardi.com

  Contactgegevens:

  BACARDI GMBH, ALTER POSTWEG 13-15 D-21614 BUXTEHUDE, GERMANY

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.