Toegankelijkheid links

Belicious Gember Productfoto ID Shot 72x72
Belicious Gember Productfoto Out Of Pack/Lid Off 72x72
Belicious Gember Productfoto ID Shot 360x360

Belicious Gember

Sorry, dit product is niet meer verkrijgbaar.

Gember is een wortelknol van de gemberplant. Gember is één van de meest belangrijke ingrediënten en smaakmakers van de Aziatische keuken. De citrus-achtige, frisse smaak is heel herkenbaar. Als je het combineert met knoflook en peper, heb je al de basis voor een heerlijke curry of roerbakgerecht. Als je het combineert met vlees wordt het vlees malser omdat het een eiwitsplitsend enzym bevat. Het is ook heel gezond in smoothies en sappen en je kunt er zelfs thee van zetten.

In de Chinese geneeskunde staat gember al eeuwenlang bekend om de positieve werking op de maag en de spijsvertering. Het is een bron van magnesium, kalium, vitamine B6 en krachtige antioxidanten. Geen zwangere, misselijke vrouw die niet het advies heeft gekregen om gember te nemen tegen de misselijkheid. Maar dat niet alleen, gember zou ook heilzaam werken bij de griep, is goed voor je spijsvertering en werkt bloedzuiverend. Maar ook als je niets mankeert is gember zeer gezond. Gebruik daarom regelmatig gember in de keuken!

Bij het kopen van gember moet je er op letten dat de knollen stevig zijn en niet uitgedroogd. Als er uitlopers aan de knollen zitten, is dat geen probleem. Die kun je gebruiken, wel is de smaak minder sterk.

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.