Bison Colle Secondelijm Vloeibaar Mini's 3 x 1g

Super snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm. Elke mini-tube 1g is speciaal bedoeld voor één toepassing, hierdoor heeft u direct de juiste hoeveelheid secondelijm en steeds weer een verse verpakking met optimale kwaliteit. Vloeibare kwaliteit; de lijm vloeit in de kleinste hoekjes. Tevens is de lijm vaatwasmachinebestendig en waterbestendig.

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  SECONDELIJM VLOEIBAAR MINI'S IN HANDIG BEWAARDOOSJE

  Bereidingsmethode

  Toepassingsgebieden: Lijmt diverse kunststoffen; porselein, keramiek, metaal, hout, rubber etc. in enkele seconden. Niet geschikt voor PE, PP, piepschuim, autoruiten, textiel en lederwaren.

  De te lijmen materialen moeten goed schoon, droog, stof- en vetvrij zijn en goed passend. Breng de lijm éénzijdig en dun aan. De delen direct op elkaar brengen en aandrukken. Na gebruik de tuit direct met een droge doek of tissue schoonmaken en afsluiten met de dop.

  1. Draai de gehele dop, met de klok mee, stevig en volledig vast op de tube.
  2. Draai vervolgens het zwarte afsluitdopje weer los.

  Bewaren

  Bewaren op een droge, koele en vorstvrije plaats. Bewaar de verpakking voor toekomstig gebruik.

  Veiligheid

  Waarschuwing. Cyanoacrylaat. Gevaarlijk. Kleeft binnen enkele seconden aan huid en oogleden. Buiten het bereik van kinderen houden. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Inademing van damp vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. De inhoud/verpakking afvoeren overeenkomstig de nationale voorschriften. Bevat ethyl-2-cyaanacrylaat.

   Over de fabrikant

   www.bison.nl

   Contactgegevens:

   Bison International B.V.
   P.O. Box 160
   4460 AD Goes
   NL

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.