Inspiratie & Tips

Lees onze nieuwste blogs en laat je inspireren.

Nieuwste blogs Ontbijt & Tussendoortjes Groente & Fruit Vlees & Vis
5x5 recepten Borrel BBQ Dierenwereld
Voordeel Gezonde Levensstijl Huishouden Kids
Koken Nieuwe producten Thema Tips
Zoet en nagerechten

Voordelig koken blogs

Food

Lekker bakken? Dat kan zo voordelig mogelijk met de producten en recepten van Jumbo. Zelf bakken is een goedkope en lekkere manier om kosten te besparen.

Food

Budget koken? Dan mag een van onze goedkope pasta recepten niet ontbreken op je weekmenu. Het is lekker, makkelijk en voordelig!

Food

Het is allemaal al prijzig genoeg. Daarom is het verstandig om extra te letten op de prijzen van een maaltijd. Of het nu voor een heel gezin is of voor jou alleen.

Food

Vegan eten uitdagend en duur? Nee joh! Onze makkelijke vegan recepten zijn ook geschikt voor een klein budget.

Food

Budget koken voor twee personen kan een uitdaging zijn. Jumbo helpt je graag op weg met ideeën voor goedkope budgetmaaltijden.

Food

Wil jij lekker genieten van een avondje gourmetten, maar heb je iets minder budget? Maak je geen zorgen!

Food

Wist je dat diepvriesgroenten evenveel vitaminen en mineralen hebben als verse groenten? Dus ga lekker koken met groenten uit de vriezer.

Food

Op dagen dat ‘t kraakt dat het vriest is er weinig zo lekker als genieten van een hartverwarmende maaltijd. Klein budget? Geen probleem!

Food

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel.

Food

Dat is handig: extra grote tortilla’s en dan ook nog eens extra veel. Dat is voordelig boodschappen doen, want zo heb je meteen de basis voor meerdere maaltijden in huis.

Food

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel.

Food

Ken je onze heerlijke, volle Franse kwark al? Dit is één van onze Altijd Lage Prijs producten. Je betaalt er dus een vriendelijk prijsje voor en je kunt er eindeloos mee variëren.

Food

Met onze paprika-mix heb je meteen drie paprika’s in huis waar je de lekkerste recepten mee kan maken. Zo kun je voordelig boodschappen doen en ze voor meerdere maaltijden gebruiken.

Food

Vegetarisch koken? Goed plan! Dat is namelijk goed voor jezelf, het milieu én je portemonnee. Onze recepten zijn perfect voor een klein budget.

Food

Op de kleintjes letten? Ontdek onze budgetrecepten voor 4 personen, waarbij je minder dan 2 euro per persoon kwijt bent. Lekker én voordelig!

Food

In maximaal 20 minuutjes tover je deze lekkere en snelle maaltijden op tafel. Zo kun je toch nog zelf snel een gezonde maaltijd koken.

Food

Op zoek naar lekkere recepten met tomatenblokjes? Je vindt ze hier! We maken een culinaire rondreis met internationale recepten.