Loading...
< Terug naar het overzicht

Ontdek onze heerlijke nieuwkomers

Ken jij Jumbo's Nieuwe al? Dat zijn onze nieuwste producten die in onze winkels verkrijgbaar zijn of die je online kunt bestellen. Ontdek hier ons verrassende assortiment. 

Maaltijdpakket Tortilla Pulled Chicken

Je hoeft zelf alleen nog de kip, wraps & chilisaus toe te voegen. Zo maak je de lekkerste wraps met pulled chicken & een mango salsa.

Ontdek het product

Lekker Veggie Maaltijdsalade Pompoenballetjes

Een maaltijdsalade met wortel-pompoenballetjes van Lekker Veggie. Gevuld met couscous, kikkererwten en een heerlijke Ras-el-Hanout dressing.

Ontdek het product >

Maaltijdpakket Pastinaakstamppot

Een stamppot maar dan nét iets anders dan je het gewend bent. Van pastinaak, zoete aardappel, wortel en uien. Gemakkelijk, snel en boordevol verse groenten. 

Ontdek het product >

Lekker! Verse soepen

Nieuwe producten

Indiaas eten is Hot! Maar het kan ook mild zijn ;) Het is in ieder geval erg lekker. Met de nieuwe boemboes van Jumbo tover je in no-time de lekkerste curry’s op tafel.

Bij Jumbo doen we er alles aan om jou een mooie Kerst te bezorgen. Met ons bijzondere kerstassortiment wordt het heel makkelijk om een heerlijk kerstmenu te maken. Ontdek al deze feestelijke producten.

Voor de een geeft koken ontspanning, voor de ander is het een verplichting. Toch hebben we allemaal weleens zin in iets makkelijks op tafel. De nieuwe stoommaaltijden bevatten rauwe, verse ingredienten en wel 160 tot 230 gram groenten. 

Goed nieuws voor de chocoladeliefhebbers onder ons: Jumbo heeft vier nieuwe smaken in het assortiment. En ze zijn stuk voor stuk onweerstaanbaar. 

Gezien in de Hallo Jumbo!

Van rozijntjes tot fijne frisse allesreiniger: je ontdekt bij Jumbo steeds weer iets nieuws.

Ontdek het assortiment met deze handige lijstjes

Bekijk alle lijstjes >