Loading...
< Terug naar het overzicht

Ontdek onze heerlijke nieuwkomers

Ken jij Jumbo's Nieuwe al? Dat zijn onze nieuwste producten die in onze winkels verkrijgbaar zijn of die je online kunt bestellen. Ontdek hier ons verrassende assortiment. 

Rustiek gesneden Grove Groente met zeezout-peper olie

Heerlijke mix van courgette, rode ui en paprika. Samen met de zeezout- peperolie kan het zo op de BBQ!

Ontdek het product

Ultimate sparerib de droom van iedere BBQ'er

24 uur lang germarineerd en slowcooked voor extra smaakvol zachtvlees dat van het bot valt. Met mopping saus voor een heerlijk sappige rib.

Ontdek het product >

Gekruide Hamburgers

Een goede hamburger van de BBQ gaat er altijd in. Met een hamburger recept voor de BBQ tover jij in mum van tijd jouw favoriete broodje hamburger op tafel.

Ontdek het product >

Zin in! BBQ

Bekijk het assortiment

Nieuwe blogs

Food

Pak eens flink uit met een uitgebreid BBQ menu. Van een beercan chicken als hoofdgerecht tot een blauwebessencake van de barbecue als dessert.

Food

Vegetarisch barbecueën wordt een feestje met onze favoriete recepten. Van gevulde puntpaprika’s tot een broodje met gegrilde groenten en feta.

Food

Fruit op de barbecue is niet alleen lekker, maar ook gezond. Laat je inspireren door de favoriete recepten voor fruit op de BBQ van Jumbo.

Food

Wil je jouw sportprestaties verbeteren en tóch lekker eten tijdens de barbecue? Dat kan met de Foodcoach recepten van Jumbo. 

Gezien in de Hallo Jumbo!

Van rozijntjes tot fijne frisse allesreiniger: je ontdekt bij Jumbo steeds weer iets nieuws.

Ontdek het assortiment met deze handige lijstjes

Bekijk alle lijstjes >