Loading...
< Terug naar het overzicht

Ontdek onze heerlijke nieuwkomers

Ken jij Jumbo's Nieuwe al? Dat zijn onze nieuwste producten die in onze winkels verkrijgbaar zijn of die je online kunt bestellen. Ontdek hier ons verrassende assortiment. 

 Truffelaardappelen

De vitelotte Noire, ook wel de truffelaardappel genoemd. Niet alleen de nootachtige smaak van deze aardappel is bijzonder maar ook de kleur. De binnenkant is paars gekleurd waardoor je een kleurrijke maaltijd op tafel kan zetten. Denk aan paarse aardappelpuree of paarse aardappelfrietjes.

Ontdek de producten >

Plantaardige stooflapjes

De dagen worden donkerder en kouder, het perfecte weer voor stamppot met stooflapjes. Ook voor de vegetariërs is het nu mogelijk om deze maaltijd op tafel te zetten. Lekker Veggie plantaardige stooflapjes zijn 100% plantaardig en heerlijk van smaak.

Ontdek de producten >

Zwarte knoflook

De zwarte knoflook is qua smaak niet te vergelijken met de knoflook zoals je hem kent. Zwarte knoflook heeft een smaakcombinatie van soja, balsamico en rozijnen, de bekende knoflooksmaak is maar heel licht aanwezig. Door de kleur is het een bijzonder product om aan je gerechten toe te voegen. Lekker door de saus of soep!

Ontdek de producten >

Klaar voor het najaar

Nieuwe producten

Vanaf nu zijn er nieuwe blikjes met tonijn, sardines en andere vis van Jumbo verkrijgbaar. Een volledige eigen huismerklijn visconserven met MSC-keurmerk.

Let's fight alzheimer met de nieuwe Alzheimer Socks van 2020. Wist je dat 1 op de 5 mensen alzheimer krijgt of een andere vorm van dementie?

Vegetarische eten wordt steeds populairder & daar helpen we graag een handje aan mee. Zo maak je alle gerechten met gehakt nu makkelijk vegetarisch met paddenstoelengehakt.

Nieuwe Sous-Vide gegaarde groenten

Wat is Sous-Vide? Wanneer groenten Sous-Vide worden gegaard wordt het product eerst vacuum verpakt en vervolgens in een waterbad gegaard. Het voordeel is dat je nu de groenten kunt garen op een constante temperatuur naar keuze.  Een ander groot voordeel is dat je hiermee de heerlijk smaak van de groenten behoudt. 

Ontdek het assortiment met deze handige lijstjes

Bekijk alle lijstjes >