Laden...

Botanica by Air Wick Caribische Vetiver & Sandelhout Geurstokjes 80ml

De natuurlijke rotanstokjes verspreiden op subtiele wijze fijne geuren en dit tot 45 dagen lang. Creëer een verwelkomende sfeer bij u thuis met deze betoverende geur en elegant design.

Caribische Vetiver & Sandelhout
Verwen uw zintuigen met de frisheid van Caribische Vetiver in combinatie met de warmte van Sandelhout. De etherische olie van Vetiver wordt op verantwoorde wijze gewonnen op het eiland Haïti. De oogst van dit kostbare ingrediënt draagt bij tot de ontwikkeling van de lokale gemeenschappen.

Kom meer te weten over onze formule
Kwaliteitsvol parfum
Parfum met natuurlijke etherische oliën
Formule zonder
Ftalaten, kleurstoffen
Hulpstoffen
Solvent (15% van natuurlijke oorsprong)
Bevordert de verspreiding van het parfum.

Green DotFSC - MixAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar|Papier/Karton: Recyclebaar

  Veiligheid

  LEES VOOR GEBRUIK DE GEBRUIKSAANWIJZING EN VOORZORGSMAATREGELEN ZORGVULDIG DOOR. Uitsluitend volgens de aanwijzingen gebruiken. Product bevat onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchtverfrissers kunnen goede schoonmaakgewoonten niet vervangen. Bevat: Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Citronellol, Eucalyptol, 2,4-dimethylcyclohex-ene-1-carbaldehyde, Coumarin, Linalool. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  FSC - Mix - www.fsc.org - Mix Verpakking van verantwoorde herkomst - FSC C122677

  • Land van oorsprong: in de EU

  Over de fabrikant

  Botanica by Air Wick - Geïnspireerd door de natuur.

  De verbintenis van Botanica
  Onze Botanica-parfums zijn ontwikkeld ор basis van exotische ingrediënten van natuurlijke oorsprong die op verantwoorde wijze zijn geteeld.

  www.airwick.nl

  Contactgegevens:

  RB Hygiene Home Netherlands
  Siriusdreef 14
  2132 WT Hoofddorp

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product