Bruiswater bij de Rode Wijn Productfoto  72x72

<25 jaar? Laat je legitimatie zien!

<18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak

Bruiswater bij de Rode Wijn Productfoto  360x360

Bruiswater bij de Rode Wijn

7122 producten

Inhoud van deze set

De volgende producten zijn onderdeel van deze set. Voeg ze hieronder één voor één toe aan je boodschappenlijst of voeg de set hierboven in zijn geheel toe.

Deze soepele rode wijn heeft een bijzondere smaakcombinatie van zowel bloemige als kruidige tonen. Dat maakt de Terrapura Selection Carmenère de perfecte wijn om in de Italiaanse keuken te gebruiken. Schenk hem bijvoorbeeld bij een lekkere pasta of bij een stuk lamsvlees. Ook bij harde kaassoorten smaakt dit Chileense wijntje prima. Deze Terrapura-wijn komt uit de Colchagua Valley, een wijnstreek waar dankzij de ligging tussen het Andesgebergte en de Pacific een ideaal klimaat heerst voor het verbouwen van kwaliteitswijnen.

• Land: Chili
• Druivensoort: Carmenere
• Smaak: Kruidig
• Aroma: Bloemig, Kruidig
• Lekker bij: Harde kaas, Lamsvlees, Pasta

Over wijnhuis Terrapura:
Terrapura heeft een metamorfose ondergaan en is nu volledig in handen van de Matetic familie. Deze familie bezit ook andere domeinen in Chili en heeft een zéér goede reputatie. Terrapura bezit prachtige wijngaarden en heeft contracten met de beste wijngaarden in Chili. Terrapura had al een goede reputatie maar hoort nu bij de beste van Chili. Een sterk gamma dat geniet van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Wijnvinder/PDP-banner.png

Green Dot

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


Inspiratielijstjes met dit product