Bulldog Gin 70cl

Bulldog wordt gemaakt op basis van extracten van twaalf plantaardige ingrediënten, afkomstig uit acht verschillende landen. Ze worden met de hand geplukt en komen elk jaar weer uit exact dezelfde regio's. Hierdoor heeft Bulldog een zeer constante en kenmerkende smaak. De tarwe voor deze gin is bijvoorbeeld afkomstig uit de Engelse regio Norfolk, vermaard om haar superieure graanproductie. Bulldog wordt viervoudig gedistilleerd in traditionele koperen ketels, wat van deze drank een hoogstaande gin maakt.
Een harmonieuse aangename gin met een mooi complex smaakpallet die zich kenmerkt met subtiele tonen van jeneverbes, dragon en papaver, die overgaan in krachtige bloemachtige tonen als lavendel en citrusvruchten.

VK-vlag
  • Alcoholpercentage: 40% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

London dry gin
Bulldog Gin 70cl Productfoto  180x180

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  • Recycling: Fles: Glas - Doorgaans gerecycled
  • Land van oorsprong: Engeland

Over de fabrikant

Bulldog is de meest harmonieuze gin, ideaal om te mixen. Geproduceerd in een distilleerderij met al meer dan 250 jaar een uitstekende reputatie in ginproductie. De Bulldogspirit staat voor durf en onverschrokkenheid. De fles is geïnspireerd op Winston Churchill, symbool van het Engelse onafhankelijkheidsdenken. Geniet optimaal met de serve Bulldog Gin Tonic:

IJsblokjes
5 cl Bulldog Gin
15 cl premium tonic
Garneer met eer schijfje limoen

www.bulldoggin.com

Contactgegevens:

Campari Australia PTY Ltd.
Level 10
Tower B
207 Pacific Highway
St Leonards
NSW 2065

Betaalmethode

Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.