Laden...
...loading
Cif Schuurmiddelen Ultra White Bleek 750ml Productfoto 72x72
Cif Schuurmiddelen Ultra White Bleek 750ml Productfoto 72x72
Cif Schuurmiddelen Ultra White Bleek 750ml Productfoto 360x360

Cif Schuurmiddelen Ultra White Bleek 750ml

259
750 ml (3,45/liter)

Met 100% natuurlijke bestanddelen; verwijdert 100% hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag met een diep reinigend en glanzend eindresultaat.
• Cif schuurmiddel dringt snel door en verwijdert hardnekkig vuil
• Nieuwe formulering, minder spoelen
• Verwijdert 100% van het meest hardnekkig vuil
• 100% stralend schoon Cif Cream schuurmiddel met 100% natuurlijke schuurbestanddelen - de beste Cif Cream ooit.
• Minder water nodig om het oppervlak af te spoelen

Iedereen weet dat vuil deel uitmaakt van het dagelijks leven. En jammer maar helaas: vuil verdwijnt nooit vanzelf. Het moet toch een keer grondig worden verwijderd. Cif Cream Ultra White Bleek Schuurmiddel biedt de oplossing Cif Cream Ultra White Bleek schuurmiddel bevat natuurlijke bestanddelen die het vuil lokaliseren en elimineren Cif Cream Ultra White Bleek schuurmiddel verwijdert al het hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag in en rond het huis. Het maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger en plezieriger. Een vochtig doekje met een klein beetje Cif Cream Ultra White Bleek Schuurmiddel en je bent elk soort hardnekkig vuil te baas. Naast dat dit schuurmiddel alle soorten vuil verwijdert, laat het ook nog eens een heerlijke, frisse geur achter. Dit zorgt niet alleen voor een fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Cif Cream Ultra White Bleek schuurmiddel maakt het schoonmaken dus niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook plezieriger. De producten van Cif worden al vele jaren veelvoudig gebruikt in huis. Wat je ook moet schoonmaken, Cif heeft een product voor elke ruimte en oppervlak in en rond het huis. Daarnaast geven de producten van Cif het huis een heerlijke geur. Probeer Cif Cream Ultra White Bleek schuurmiddel zelf en geniet van een heerlijk fris en schoon huis.

Green DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Cream ultra white schuurmiddel

  Ingrediënten

  • <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • chloorbleekmiddel
  • zeep
  • parfum

  Bereidingsmethode

  Op het oppervlak aanbrengen met een vochtige doek, afnemen en afspoelen.

  Opgelet: Niet gebruiken op linoleum, vinyl, aluminium, goud, zilver, koper, kleding, textiel, leer, behang, gekrast email en hout. Reiniger voor harde oppervlakken. Voor kwetsbare oppervlakken en materialen, elk nieuw en ongebruikelijk soort oppervlak, geverfde oppervlakken en aluminium, eerst uitproberen op een onopvallende plek, onmiddellijk spoelen na gebruik en vermijd krachtig wrijven.

  Veiligheid

  GEVAAR Veroorzaakt ernstig oogletsel. Veroorzaakt huidirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij onwel voelen onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/ arts raadplegen. Bij huidirritatie: Een arts raadplegen. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften. Bevat Sodium hydroxide, Sodium Hypochlorite, Sodium Laureth Sulphate.

  A.I.S.E. - An A.I.S.E. voluntary suistainabillity initiative - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Cif

   www.unilever.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product