Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Acties/Racedagen-actie-visuals/Actieblok/Racedagen-actiepagina-header-mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Acties/Racedagen-actie-visuals/Actieblok/Racedagen-actiepagina-header-desktop.png

Jumbo Racedagen 2019

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei vindt alweer de vierde editie plaats van de Jumbo Racedagen. Tijdens het grootste race-event van Nederland op het circuit in Zandvoort geniet je samen met de hele familie van spannende F1 races, diverse verrassende racewedstrijden en een uitgebreid aanbod aan entertainment en lekker eten en drinken. En natuurlijk kun je nationale held Max Verstappen live in actie zien. Wil jij hier graag bij zijn? Dat kan! Alléén bij Jumbo ontvang je gratis duintickets* bij aankoop van actieproducten. Het programma en meer informatie over de actie wordt later bekendgemaakt.

Ik ontvang graag meer info!

* Later dit jaar kun je ook Tribunetickets voor de Jumbo Racedagen bestellen via CircuitZandvoort.nl.

Jumbo Racedagen 2018

Wat was het een feest afgelopen jaar tijdens de Jumbo Racedagen. Meer dan 110.000 mensen genoten van races en demonstraties tijdens het grootste familie race-event van Nederland op Circuit Zandvoort. Scheurende bolides op het asfalt en de zon op onze bol. We hebben genoten van het gebrul van motoren, met als hoogtepunt de spectaculaire demonstraties van onze raceheld Max Verstappen: wat kan híj racen!

Mede dankzij jullie is het een geweldig weekend geworden. Geniet nog even na met deze aftermovie van de Jumbo Racedagen 2018:#jumboracedagen @ Instagram