Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Max/jumbo-jrd-com-simplepageheader (1).png

Jumbo Racedagen 2018

We hebben geweldig nieuws voor alle race-fans: voor de derde keer op rij organiseren we de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’. Dus blok ‘m maar alvast razendsnel in je agenda: op zondag 20 en maandag 21 mei 2018 kun je Max weer van dichtbij in actie zien op het circuit in Zandvoort. Ronkende motoren, de geur van verbrand rubber, onze held Max Verstappen en vooral véél snelheid. Het grootste race-event van Nederland wordt weer een spektakel vol Formule-1-beleving. Binnenkort vind je meer over het programma van de Jumbo Racedagen en de actie waarmee je gratis duintickets kunt bemachtigen. Wij hebben er al veel zin in!


Terugblik Jumbo Racedagen 2017

Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017 vond de tweede editie van de Jumbo Racedagen plaats. Duizenden bezoekers genoten dit jaar van races en demonstraties tijdens het grootste familie race-event van Nederland op Circuit Zandvoort. Scheurende bolides op het asfalt en de zon op onze bol. We hebben genoten van het gebrul van motoren, met als hoogtepunt de spectaculaire demonstraties van onze raceheld Max Verstappen: wat kan híj racen! Mede dankzij jullie is het een geweldig weekend geworden. Geniet na met de aftermovie van de Jumbo Racedagen 2017:
Terugblik Jumbo Racedagen 2016

Wat was het een feest afgelopen jaar tijdens de Jumbo Racedagen op 4 en 5 juni 2016. Scherende bolides op het asfalt en zon op onze bol. Genieten van het gebrul van motoren met als hoogtepunt de spectaculaire demonstraties van onze raceheld Max Verstappen. Meer dan 100.000 mensen hebben we mogen verwelkomen op Circuit Park Zandvoort. Mede dankzij jullie is het een geweldig weekend geworden. Geniet nog even na met deze aftermovie van de Jumbo Racedagen 2016.