Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Acties/Dagjeuit/Activatie/CP-Activatieperiode/CP-Dagje-Uit-Header-2.png

Actievoorwaarden

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Dagje Uit actie (hierna de “Actie”)
 2. De Actie wordt georganiseerd door Jumbo Supermarkten B.V. (“Jumbo”) en queueup B.V., (“queueup”).
 1. De actie is niet geldig bij de Jumbo City winkels in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Groningen.
 1. Bij elke € 10,-* aan boodschappen ontvang je van woensdag 14 maart 2018 tot en met dinsdag 1 mei 2018 één gratis Dagje Uit kortingsmunt (“Kortingsmunt”).
 2. Een Kortingsmunt heeft een kortingswaarde van € 2,50 en de korting kan gestapeld worden. De maximale (stapel)korting kan per dag en per Dagje Uit verschillen  en is op basis van beschikbaarheid (kijk op www.dagjeuitactie.nl). De maximale stapelkorting op één entreekaartje is € 25,-.
 3. Daarnaast ontvang je tijdens de actieperiode in week 11, 14, 15 en 16 bij aankoop van geselecteerde (actie)producten extra Kortingsmunten.
 4. Boek met je Kortingsmunten een Dagje Uit op www.dagjeuitactie.nl. Of scan de QR code van de Munt met de speciale Dagjes Uit App. De app is te downloaden in de Apple store of Google Play Store.
 5. Je kunt tot en met zondag 6 januari 2019 online op www.dagjeuitactie.nl je Kortingsmunten verzilveren voor een bezoek van 14 maart 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 (actieperiode), waarna de Kortingsmunten komen te vervallen.

* Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en emballage. 

Artikel 2. Zo boek je een Dagje Uit

 1. Houd je Kortingsmunten bij de hand en ga naar www.dagjeuitactie.nl. Kies een Dagje Uit en bepaal op welke dag je wilt gaan. Je kunt ook via de Dagjes Uit App de QR-code op de Kortingsmunt scannen om nog sneller je korting te verzilveren.
 2. Volg de bestelprocedure. Voer één of meerdere kortingscodes in die onder de kraslaag op iedere Kortingsmunt is vermeld. Per ingevoerde code ontvang je € 2,50 korting. Wanneer je de kortingscodes hebt gescand middels de Dagjes Uit App, dan zijn de codes digitaal opgeslagen en kun je ze na inloggen,   verzilveren tijdens het bestelproces.
 3. De hoogte van de korting wordt weergegeven op basis van de entreekaartjes voor de volwassenen en dit kan verschillen met de korting voor kinderen. De hoogte van de korting verschilt per dag. Er zijn een beperkt aantal kaarten met de hoogste korting, wanneer deze is uitverkocht daalt het kortingsbedrag. De korting kan ook dalen tijdens het bestelproces.
 4. Per boeking kunnen meerdere entreekaartjes gekocht worden en meerdere Kortingsmunten tegelijk verzilverd worden.
 5. Je betaalt online en je ontvangt jouw entreekaartjes per mail, met uitzondering van een aantal theaterkaartjes, deze ontvang je op het door jouw opgegeven adres. Op het entreekaartje staat aangegeven of deze gescand kan worden vanaf de smartphone of dat deze geprint dient te worden. Zonder geldig entreekaartje krijg je geen toegang.

Artikel 3. Gratis munten

 1. Wanneer je van zaterdag 3 maart t/m dinsdag 13 maart 2018 de Jumbo Dagjes Uit App download via de Apple store of Google Play Store, of wanneer je in deze periode de beschikbare update in de Apple store of Google Play store installeert op de reeds gedownloade App, ontvang je alvast 3 gratis Kortingsmunten in de App (elektronische wallet) t.w.v. totaal € 7,50 korting.
 2. Om de 3 gratis munten te ontvangen in je elektronische wallet dien je in te loggen of je te registeren. Indien je niet voor 14 maart opnieuw inlogt of registreert worden er geen gratis munten aan je elektronische wallet gekoppeld.
 3. Er geldt een maximum van 3 Kortingsmunten per elektronische wallet.

Artikel 4. Derde partijen

 1. Jumbo is verantwoordelijk voor het aanbieden van de Kortingsmunt. Indien er vragen of klachten zijn met betrekking tot de (werking van) de Kortingsmunt en/of kortingscode, kun je je tot Jumbo richten. Dit kan via tel. 0800 – 0220 161 of www.jumbo.com/contact
 2. De Dagjes Uit, die op de website worden vermeld, worden aangeboden door queueup. Jumbo heeft geen invloed op of verantwoordelijkheid voor de Dagjes Uit en/of de wijze waarop deze via de website worden gepresenteerd. Dit betekent ook dat jij de overeenkomst tot aanschaf van de entreekaartjes met queueup sluit. Vragen en/of klachten omtrent de Dagjes Uit en/of aanschaf van entreekaartjes, bijvoorbeeld in het geval je meent recht te hebben op een restitutie, dien je tot queueup te wenden, dit kan via tel. 085-888 63 53 of dagjeuitactie@qup.eu.
 3. Jumbo kan nimmer verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor enige claims die voortvloeien uit hetgeen hierboven onder artikel 4.2 is bepaald.
 4. Op de diensten van derden, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de aanbieders van de Dagjes Uit en queueup, kunnen nadere voorwaarden van toepassing zijn.

Artikel 5. Overige voorwaarden

 1. Bij het boeken dient een bezoekdatum vastgelegd te worden. Eenmaal geboekte entreekaartjes kunnen niet worden gewijzigd of omgezet worden naar een andere datum en/of ander Dagje Uit, tenzij je in het bestelproces een 'bezoekgarantie' hebt afgesloten bij queueup. Eén bezoekgarantie is geldig voor één entreekaartje. Het afsluiten van een bezoekgarantie kost € 0,50 per entreekaartje en kan oplopen tot maximaal € 5,- per order. De geldige redenen vind je terug in de algemene voorwaarden. Let op: Je kan alleen wijzigen naar een datum waarop de entreeprijs hetzelfde of lager is. De datum moet binnen de actieperiode vallen. 
 2. Het bedrag van een afgesloten bezoekgarantie komt bovenop de aanschafprijs van de entreekaartjes. Het is alleen mogelijk een bezoekgarantie op het moment van aankoop van je entreekaartjes af te sluiten. 
 3. Zie www.dagjeuitactie.nl voor de volledige lijst van de deelnemende Dagjes Uit..
 4. De entreekaartjes kunnen alleen via www.dagjeuitactie.nl eventueel met behulp van de Dagjes Uit App worden aangeschaft.
 5. De Kortingsmunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
 6. De Kortingsmunten kunnen niet verzilverd worden bij de kassa van het gekozen Dagje Uit.
 7. Jumbo behoudt zich het recht voor deze Actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen of de actievoorwaarden te wijzigen. Als dat gebeurt zullen de gewijzigde actievoorwaarden op www.dagjeuitactie.nl worden geplaatst.
 8. Als deelnemer ben je verantwoordelijk voor de ontvangen Kortingsmunt en draag jij het risico voor ongeoorloofd gebruik, bijv. verlies, diefstal en onbruikbaar raken van de (code op de) Kortingsmunt.
 9. Jumbo is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie en/of de actiewebsite.
 10. Deelname aan deze Actie is geheel voor eigen risico.
 11. Door deel te nemen aan de Actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede op de hoogte te zijn van het op deze Actie van toepassing zijnde privacybeleid.
 12. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.
 13. Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.
 14. Indien je vragen hebt over deze Actie kun je contact opnemen met:

  Jumbo Supermarkten: Rijksweg 15, 5462 CE Veghel
  Tel. 0800 – 0220 161www.jumbo.com/contact

  Of met de queueup Dagje Uit klantenservice:
  Tel. 085-888 63 53, dagjeuitactie@qup.eu