Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Subthemas/banners jumbo.com-baby_Pagina_08.jpg

Babyvoeding


Het eerste hapje


Het eerste hapje is voor de meeste baby's een bizarre ervaring. Om hem te laten wennen heeft Jumbo voor elke leeftijd een passend hapje: van zachte fruithapjes voor de allerkleinsten tot complete maaltijden. 

Snel naar:

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/Merchandising-slots/Assortiment/MS-babyvoeding.jpg


Maaltijdpotjes

De eerste keer dat je baby een warme maaltijd eet, vergeet je niet meer. Bekijk ons assortiment maaltijdpotjes. Allemaal verschillende smaken. En natuurlijk handig om mee te nemen. Even opwarmen en smullen maar.
Fruitpotjes

Vanaf 4 maanden kun je beginnen met het geven van bijvoeding in de vorm van fruit. Speciaal voor die eerste hapjes heeft Jumbo verschillende soorten fruithapjes in een potje.

Babypapjes

Lekker voordat je kindje naar bed gaat of juist als ontbijt. Bekijk ons assortiment aan babypapjes. Een papje geeft een verzadigd gevoel, dus zo kan je kindje er weer tegenaan. 
Diksap

Een lekker flesje of bekertje diksap dat gaat er altijd wel in. Bekijk ons assortiment diksap. Fruitge smaakjes in diverse varianten, zoals zonder toegevoegde suiker of biologische diksap.
Babykoekjes

Bekijk ons assortiment babykoekjes. Een smakelijk tussendoortje om je kindje mee te verwennen. Deze babykoekjes zijn geschikt voor de allerkleinsten. Lekker smullen. 
Melkpoeder

Nadat je borstvoeding hebt gegeven, kun je overstappen op melkpoeder. Bekijk ons assortiment melkpoeder.