Laden...

Brunch: lekker lang tafelen

Ontbijt en lunch in één. Dat klinkt al als een feestje. Vaak brunch je ook met een speciale gelegenheid zoals Pasen, Kerst of Moederdag. Wat je op tafel zet? Bijna alles kan! Een frisse salade, een smakelijk soepje, zoete lekkernijen, een goedgevulde quiche en natuurlijk het lekkerste brood: van verse boterhammen tot knapperige broodjes uit de oven. Wij raden je onze versgebakken kaiserbroodjes aan: de overall-winnaar bij het Beste Product van het Jaar 2018-2019!

Bij lekker brood hoort lekker beleg. Kies bijvoorbeeld de Jumbo ovengebakken kipfilet, die ook in de prijzen gevallen is. Heerlijk in combinatie met één van onze andere prijswinnaars: La Place kruidenroomkaas. Wat je ook serveert, geniet er met z’n allen van! Met behulp van onze smakelijke brunchrecepten, handige video’s en diverse brunchtips tover jij in een handomdraai een feestelijke brunch op tafel.

Maak knapperige broodjes en sandwiches

Voor de liefhebber een kopje soep

Rijkgevulde en frisse salades

Knapperige quiches en hartige taarten

High tea of brunch?

Vergelijkbaar met een brunch is de high tea: je serveert een pot thee met allerlei hartige en zoete hapjes. Je kunt hierbij denken aan petit fours en macarons, maar ook aan hartige scones en bladerdeeghapjes. Een high tea heeft dus veel overeenkomsten met een brunch. Toch is er wel een verschil: het tijdstip waarop een high tea of brunch wordt gehouden. Een brunch vindt plaats tussen ontbijt en lunch, vaak rond 11.00 uur. Een high tea wordt vaak na de lunch gehouden, bijvoorbeeld rond 15.00 uur in de middag. In sommige gevallen wordt de thee ook ingewisseld voor wijn en spreek je van een ‘high wine’. Een aanrader voor een gezellige middag met familie en vrienden!

Haal alles voor je brunch bij Jumbo: