Toegankelijkheid links

Laden...
Carlijn Achtereekte

Stamppotje van zoete aardappel en pastinaak van Carlijn Achtereekte

Carlijn is gespecialiseerd op de lange afstanden, zoals de 3000 en 5000 meter. Op de 3000 meter won ze zelfs een Olympische Gouden medaille bij de Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea. Daarnaast wil Carlijn dit seizoen ook gaan allrounden. Dan schaats je in twee dagen de 500, 1500, 3000 én 5000 meter!

Deze gouden langebaanschaatser schaatst over de hele wereld. Maar Carlijns lievelingsgerecht blijft toch een lekker stamppotje.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Niet alleen het stamppotje met zoete aardappel en pastinaak van Carlijn Achtereekte is een aanrader. Er zijn nog véél meer heldenrecepten die je echt eens moet proberen! Wat dacht je van de Chinese kip uit de wok van ploeggenoot Sven Kramer, de snelle tomatensoep met ballen van Max Verstappen of de Yummi Bolocaroni van voetbalster Shanice van de Sanden? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Wat is jouw favoriete recept?

Meer helden recepten

Meer recepten voor stamppotten

Een lekkere stamppot gaat er altijd wel in, vooral in de winter! Heb je inspiratie nodig voor een stamppot met heerlijke en verrassende ingrediënten? Neem dan een kijkje tussen onze stamppotrecepten.