Laden...
Verzilver je Dagje Uit munten voor korting op de leukste Dagjes Uit!

Geniet van korting op de leukste Dagjes Uit

Keuze uit meer dan 70 Dagjes Uit boordevol plezier

Met Jumbo geniet je van korting op de leukste Dagjes Uit in en rondom Nederland. Tussen 13 maart t/m 30 april 2019 heb je bij Jumbo kunnen sparen voor kortingsmunten t.w.v. 2,50 euro, die je kunt stapelen tot maar liefst 25 euro per kaartje voor een tof Dagje Uit. Heb je deze munten nog niet ingeleverd? Geen probleem! Je kunt jouw kortingsmunten nog verzilveren t/m 5 januari 2020. Zoek al jouw Dagje Uit munten dus bij elkaar, koppel ze op de website of in de app en verzilver jouw munten voor de hoogste korting op de leukste Dagjes Uit!

Verzilver je munten op dagjeuitactie.nl

Voor welk Dagje Uit ga jij?

Voordelige Superdeals

Iedere maandag hebben we een éxtra voordelige deal voor je in petto. Boek je op maandag een Superdeal dan geniet je van nog meer voordeel op een Dagje Uit op woensdag in diezelfde week. Ben je benieuwd welke Dagjes Uit deelnemen aan deze deals? Houd de Dagje Uit app of www.dagjeuitactie.nl dagjeuitactie.nl dan goed in de gaten en laat dat extra voordeel niet schieten.

Bekijk alle Superdeals

Lekker pakketje voor een dagje uit

Wat neem jij allemaal mee als je een dagje op pad gaat met je gezin? Wij helpen je graag een handje met dit makkelijke boodschappenpakketje. Zo heb je altijd iets lekkers, wat te drinken en fruit bij je!

Dagje Uit app

Download nu de Dagje Uit app om je munten op één plek te bewaren. Met de handige inscan-functie raak je je muntjes niet meer kwijt. Daarnaast kun je met de app ook groepsparen, waarbij vrienden en familie hun muntjes makkelijk kunnen toevoegen aan jouw verzameling en je dus snel samen een uitje bij elkaar spaart.

Ontvang tips en korting

Weet je al voor welk tof Dagje Uit jij gaat sparen? Wij inspireren je graag zodat je het Dagje Uit kunt kiezen dat het beste bij jou en je familie of vrienden past. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze handige nieuwsbrief of word lid van onze Dagje Uit Facebook groep en volg de laatste ontwikkelen op social media met #jumbodagjeuit! Verder ontvang je de beste tips, voordelige kortingen én Superdeals in je mailbox.

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alle Dagjes Uit!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Dagje Uit.

Vul online in.