Toegankelijkheid links

Laden...
Dylan Haegens

Pompeuze pompoencouscous van Dylan Haegens

Toen Dylan nog een klein Dylantje was maakte hij zijn eerste YouTube-video. Destijds nog met zonnebril en capuchon op, omdat hij bang was dat mensen hem zouden herkennen. Van die verlegenheid is nu niets meer te merken. Elke week maken Dylan en zijn team nieuwe grappige video’s. Afgelopen zomer kwam zelfs zijn eigen bioscoopfilm uit.

De top-tien-video’s van Dylan zijn razend populair, maar dit gerecht staat op nummer één in de persoonlijke top 10 van Dylan.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

De pompoencouscous van Dylan Haegens smaakt extra lekker in de winter. Ben je benieuwd wat onze andere helden graag eten? Wat dacht je bijvoorbeeld van de easy peasy vegan sushi bowl van Meisje Djamila, de kapot-lekkere-kipsalon van StukTV of de Thaise go go kokoscurry met gamba’s van Steven Kruijswijk? Deze en nog veel meer andere recepten vind je in ons Helden in de keuken-kookboek of op onze ‘Helden in de keuken’-pagina. Ben je benieuwd wat jouw favoriete held graag eet? Klik dan snel verder.

Meer helden recepten

Meer recepten met pompoen

De pompoen wordt in de winter veel gegeten en dat is niet verrassend. Deze groente is namelijk erg lekker en kan in veel gerechten worden verwerkt. Laat je inspireren door onze recepten en pak uit met een heerlijk pompoengerecht.