Jumbo voor de 16e keer verkozen tot Beste Supermarkt van Nederland

Voor 16e keer verkozen tot Beste Supermarkt van Nederland

Jumbo voor de 16e keer verkozen tot Beste Supermarkt van Nederland
Jumbo heeft voor de vierde achtereenvolgende keer winst behaald in het GfK Zomer-Kerstrapport, uitgebracht in opdracht van Foodmagazine. En hiermee is Jumbo voor de 16e keer verkozen tot Beste Supermarkt van Nederland. Algemeen directeur Frits van Eerd, ontving samen met een groot deel van de Jumbo directie, de bijbehorende wisselbeker en een mooie bos bloemen. Deze werden overhandigd door research director Joop Holla van GfK, die samen met Foodmagazine-hoofdredacteur Peter Garstenveld was afgereisd naar het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel.

Trots
Frits van Eerd over de prestatie: “Ik ben ongelofelijk trots dat we voor de 16e keer door klanten als beste supermarkt zijn gewaardeerd! Dit kan geen andere supermarktketen zeggen. Het is niet alleen een fantastische bekroning op ons werk, het is hét bewijs dat niet alleen wij de klant op 1 zetten, maar de klant ook ons op 1 heeft staan! Samen met alle collega’s in de winkels, op de sites en op kantoor hebben we deze geweldige prestatie neer weten te zetten.”

GFK Rapport
Het GfK Zomer-Kerstrapport is een ranking op basis van klantwaardering en prestatie onder de 18 grootste supermarkten in Nederland. Het rapport wordt twee keer per jaar uitgebracht.

 


Voor de vierde keer op rij op de eerste plaats in GfK Zomer-Kerstrapport
In 2016 behaalde Jumbo de eerste plaats in het Zomerrapport van GfK en Foodmagazine. In 2015 werd Jumbo uitgeroepen tot winnaar van zowel het Zomer-, als het Kerstrapport. En ook in 2014 eindigde Jumbo als eerste in het Kerstrapport.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/Merchandising-slots/2015/Waarom Jumbo.com/MS (zonder cta)/MS-Waarom-Jumbo-com.jpg