Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Subthemas/jumbo-HMbanners-productlijn.jpg

Hallo Mama!


Jumbo huismerk is er ook voor de allerkleinste. Het brede assortiment van maar liefst 80 producten herken je aan Ko-nijn en natuurlijk aan het Jumbo Huismerk logo. Het assortiment bevat producten voor de verzorging van het zachte babyhuidje, de billetjes maar natuurlijk ook voeding die precies afgestemd is op de voedingstoffen die jouw kindje nodig heeft in de verschillende fasen van zijn of haar jonge leven. Zo genieten ook onze aller kleinste klantjes van de beste kwaliteit voor een Jumbo prijs!

Hieronder vind je een greep uit de Hallo Mama babylijn van Jumbo.


BabyvoedingHet eerste hapje is voor de meeste baby's een bizarre ervaring. Om hem te laten wennen heeft Jumbo voor elke leeftijd een passend hapje: van zachte fruithapjes voor de allerkleinsten tot complete maaltijden.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Subthemas/Baby/Assortiment Baby/6-MS-Maaltijdpotjes_Assortiment.jpg

Babyverzorging

Het perzikhuidje van een baby staat bekend om zijn ongekende zachtheid, maar is ook erg kwetsbaar en vatbaar voor invloeden van buitenaf. Het is dus belangrijk dat je het iedere dag goed verzorgt en beschermt.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Subthemas/Baby/Assortiment Baby/4-MS-Babyverzorging_Assortiment.jpg

Voor alle babybilletjes

Omdat de enzymen in ontlasting de babyhuid kunnen aantasten, is het belangrijk dat je de luier van je kind heel regelmatig verschoont. Een goede luiervoorraad is dus een must! Jumbo heeft een groot assortiment luiers voor alle leeftijden.


Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Subthemas/Baby/Assortiment Baby/1-MS-Luiers_Assortiment.jpg