Toegankelijkheid links

Laden...

Helden in de keuken

Wat eet Max Verstappen graag voor een spannende race? Wat zet Ronnie Flex graag op tafel? Met welk gerecht maak je MeisjeDjamila blij? Dit lees je allemaal in het Helden in de keuken kookboek, speciaal gemaakt voor kinderen en verkrijgbaar in onze winkels en online. En met onze toffe spaaractie maak je dit prachtige verzamelwerk pas écht compleet. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je namelijk 4 stickers. En iedere week is er een andere aanbieding waarbij je extra stickers spaart. Ga ook aan de slag met de gerechten van bekende sport-, vlog en muziekhelden en varieer er lekker op los in de keuken.

Bestel het kookboek Klik hier voor de actievoorwaarden

Deze actie loopt van 16 januari t/m 19 februari.

Tip: Bij aankoop van de geselecteerde Geen Bestelkosten producten, ontvang je het Helden kookboek helemaal gratis.Barst jouw kind van het kooktalent? We zijn namelijk op zoek naar dé Jumbo Kids Foodie. Dus alle kids van Nederland opgelet: laat ons in een korte video of op een leuke foto zien waarom jij een held in de keuken bent en vergeet je inzending niet te delen met #heldenindekeuken op Facebook of Instagram. De tien beste video’s belonen we met een vette kook- en vlogcursus. Met deze cursus doe je automatisch mee aan onze wedstrijd. Op de tien deelnemers kan namelijk worden gestemd. Vallen jouw recepten in de smaak en is iedereen fan van jouw vlogs? Misschien verzamel jij dan wel de meeste stemmen en mag jij jezelf dé Jumbo Kids Foodie noemen!Door boodschappen te doen bij Jumbo spaar je automatisch al je helden bij elkaar. Vind jij tussen alle stickers een gouden ticket? Dan is het feest! Met dit gouden ticket krijg je namelijk toegang tot een speciale meet & greet met een aantal van jouw helden. Ben jij de gelukkige?De strijd om de titel 'Jumbo Kids Foodie 2019' is in volle gang!

Ook nieuwsgierig wie de kanshebbers zijn? Bekijk onze 10 Kids Foodies, ontdek hun gave vlogs en stem op jouw favoriet!

Stem nu!

Stemmen kan t/m 21-02-2019

Bekijk alle kookvideo's van onze helden

Shanice vd Sanden & Douwe Bob

StukTV & Monica Geuze

Teske & Steven Bergwijn

Estavana Polman & Royalistiq

Alle Helden in de KeukenMax Verstappen


Sven Kramer


Kjeld Nuis


Jeffrey Herlings


Steven Kruijswijk


Dylan Groenewegen


Carlijn Achtereekte


Tonny Vilhena


Shanice van de Sanden


Daniëlle van de Donk


Estavana Polman


Churandy Martina


Steven Bergwijn


Marlou van Rhijn


Dylan Haegens


Ronnie Flex


Teske


Onnedi


Monica Geuze


MeisjeDjamila


Royalistiq


Mascha Beautygloss


Jill Schirnhofer


Douwe Bob


StukTV

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag eigenlijk? Dé vraag van de dag. Heb je eens zin in wat anders? Of wil je bijvoorbeeld verse spruiten in een winters gerecht verwerken en zoek je een recept? Snuffel dan eens door onze suggesties en vind het gerecht dat bij je past. We hebben lekkere vlees-, vis- en vegetarische recepten voor je!

De lekkerste winterse recepten

Een heerlijke en frisse winterwandeling en daarna bijkomen met z’n allen aan tafel. Dát is pas genieten. Tijdens de winter smaken veel groenten nóg lekkerder. Heb je inspiratie nodig voor een lekker winters gerecht? Laat je dan inspireren door onze suggesties. Tussen onze verrassende recepten vind je vast een gerecht dat in de smaak valt!

#heldenindekeuken