Toegankelijkheid links

Laden...
Jill Schirnhofer

Blueberry cheesy-ijstaartjes van Jill Schirnhofer

Op de middelbare school vond Jill haar schoolagenda maar saai. Ze maakte haar eigen agenda en stuurde die naar een uitgever. Zo begon ze haar schoolspullenlijn, terwijl ze pas vijftien was. Nu is ze illustratrice, schrijfster, actrice en presenteert ze een succesvol kinderprogramma op TV en ze is actief op YouTube en Instagram.

Het toetje dat alle andere toetjes misschien wel overbodig maakt: én cheesecake én ijs én taart. wat wil je nog meer? O, nóg een cheesecake ijstaartje natuurlijk.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Met de blueberry cheesy-ijstaartjes van Jill Schirnhofer steel je de show. Maar onze andere helden staan ook te popelen om hun favoriete recepten aan jou te laten zien. Wat dacht je van de yummi bolocaroni van Shanice van de Sanden, de houmous wrap van Teske of de kip champasta van sprinter Dylan Groenewegen? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Met welk recept ga jij beginnen?

Meer helden recepten

Meer lekkere nagerechten

Een lekker diner verdient natuurlijk een afsluiter in stijl. Heb je inspiratie nodig voor een heerlijk nagerecht? Ontdek dan onze recepten en zet een verrassend toetje op tafel. Dat wordt smullen!