Toegankelijkheid links

Jumbo Academy

Ruimte om te leren

De kracht van Jumbo is dat we de klant centraal stellen. Dus moeten onze medewerkers niet alleen gedegen vakkennis hebben, maar vooral ook klantgericht denken en handelen. Deze vaardigheden staan centraal in de trainingen en opleidingen van Jumbo Academy.

Persoonlijke ontwikkeling

Niet alleen de winkels en haar klanten profiteren van goed opgeleide medewerkers. Voor de medewerkers bieden de opleidingen een mooie gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling. Jumbo geeft daar alle ruimte voor. De opleidingen worden verzorgd door ervaren vakmensen, die precies weten hoe het er bij Jumbo aan toegaat.

Erkende vakopleidingen

Uiteraard worden alle Jumbo-medewerkers getraind in de 7 Zekerheden. Binnen de Jumbo Academy kunnen medewerkers daarnaast officieel erkende vakopleidingen volgen. Ook kunnen zij MBO- en HBO- gecertificeerd worden. Jumbo verzorgt trainingen op het gebied van Arbo, leidinggeven en productkennis. Medewerkers kunnen opleidingen volgen tot bijvoorbeeld afdelingschef of filiaalmanager. De trainingen worden op onze eigen leslocaties aangeboden en via het Leerplein, onze digitale leeromgeving.