Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Algemeen/Luiers/banners jumbo.com-baby_Pagina_05.jpg

Luiers

Voor alle babybilletjes

Omdat de enzymen in ontlasting de babyhuid kunnen aantasten, is het belangrijk dat je de luier van je kind heel regelmatig verschoont. Een goede luiervoorraad is dus een must en Jumbo heeft de luiers van het huismerk geheel vernieuwd. De luiers zijn nóg zachter en dunner voor een perfecte pasvorm en comfortabel gevoel. Zo weet je zeker dat je kleintje de beste bescherming krijgt. De super absorberende kern zorgt voor extra bescherming. Bovendien hebben de luiers in de maten 1 en 2 vanaf nu een plasindicator, zodat je snel kunt zien wanneer de luier vervangen moet worden. Wel zo handig. Ook aan het uiterlijk van de luiers is gedacht, iedere luier heeft een leuk design en een duidelijke maataanduiding. Ook kun je zien wanneer je de luier verkeerd om aandoet. Met de vernieuwde luiers van Jumbo huismerk weet je zeker dat je de beste kwaliteit hebt voor een klein prijsje.

Luiers

Bekijk ons ruime assortiment luiers. Je begint met new-born luiers voor de allerkleinsten en het aanbod luiers groeit met je kindje mee. Als je de luiers online bestelt, hoef je er niet mee te sjouwen.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Algemeen/Luiers/MS-Luiers_Assortiment.jpg


Luierbroekjes

Als je kindje zindelijk begint te worden, dan kies je voor een luierbroekje. Die trek je eenvoudig aan en uit. Ook hebben we speciale luierbroekjes voor het zwemmen. Dat is wel zo handig.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Algemeen/Luiers/MS-Luierbroekjes_Assortiment.jpg