Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/Magnum/0516_Header.jpg

Win 5x een zomer lang gratis Magnums

Een echte beloning is iets van uitstekende kwaliteit, want hierdoor kan je nog meer genieten van het moment. Met welke Magnum geef jij toe aan je verleiding?
Verwen jezelf nog voor zaterdag 30 juni 2018 op een heerlijk Magnum-ijs product want dan maak je tegelijkertijd ook kans op een hele zomer gratis Magnums. Wij mogen 5 personen blij maken met een hele zomer gratis Magnum-ijs!

Hoe werkt de actie?
1. Vanaf maandag 4 juni 2018 tot en met zaterdag 30 juni 2018 ontvang je bij aankoop van 1 of meerdere van de actieproducten een unieke code op je kassabon. Bewaar je kassabon met actiecode goed, want het is niet mogelijk om deze opnieuw aan te vragen.
2. De unieke kassaboncode is jouw actiecode. Verzilver de actiecode vóór 1 juli 2018. 
3. Eén actiecode komt overeen met één zomer lang gratis Magum-ijs twv voor € 100,-.

Komt alvast in de verleiding

De nieuwe Magnum Hazelnut Praline is een heerlijke verleiding voor echte Pleasure Seekers en bestaat uit intens hazelnootijs met een vleugje karamel, gedompeld in luxe Belgische chocolade met krokante gekarameliseerde hazelnoot stukjes #TAKEPLEASURESERIOUSLY
Bij aankoop van het juiste actieproduct, krijg je een unieke kassaboncode, dit is jouw actiecode. Van maandag 4 juni t/m zaterdag 30 juni 2018.