Toegankelijkheid links

Laden...
Marlou van Rhijn

Snelle zalmpasta bomvol groenten van Marlou van Rhijn

Marlou van Rhijn is een absolute kei in hardlopen. Dit doet ze op speciale ‘blades’. Op de Paralympische Spelen van 2012 in Londen won ze goud op de 200 meter en zilver op de 100 meter. Vier jaar later was het dubbel goud op de 100 en 200 meter, ditmaal in Rio.

Het Olympisch én wereldrecord van dit gerecht staat op 20 minuten. En het is in handen van Marlou natuurlijk. Kijken of jij het sneller kunt maken…

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

De zalmpasta van Marlou van Rhijn is een gerecht voor de echte visliefhebbers. Onze helden pakken uit met heerlijke én gevarieerde recepten. Wat dacht je van de vegan bonenschotel met krieltjes van Mascha @ Beautygloss, de BBQ chickenwings van Churandy Martina of het rode stamppotje met kabeljauw van Estavana Polman? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Welke held heeft volgens jou de beste smaak?  

Meer helden recepten

Meer recepten met zalm

Met zalm kun je eindeloos variëren. Of het nu gaat om vers, uit blik of gerookt, Jumbo heeft suggesties voor heerlijke gerechten voor je.