Toegankelijkheid links

Laden...
Mascha Beautygloss

Vegan bonenschotel met krieltjes van Mascha @ Beautygloss

Mascha Feoktistova kwam als vierjarige met haar ouders naar Nederland en maakt sinds 2007 video’s op haar YouTube-kanaal over alles wat met beauty te maken heeft. Beautygloss is mega-populair en Mascha heeft honderdduizenden volgers op Instagram.

Dit gerecht bevat niet alleen geen vlees, Mascha’s favo bevat nul komma nul dierlijke producten. Helemaal in lijn met haar levensstijl.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Deze vegan bonenschotel is verrassend én lekker! Ben je nieuwsgierig geworden naar de gerechten van onze andere helden? Wat dacht je bijvoorbeeld van de blueberry cheese-ijstaartjes van Jill Schirnhofer, Chinese kip uit de wok van schaatsheld Sven Kramer of tajine kefta van Douwe Bob? Je vindt in ons Helden in de keuken-kookboek de meest uiteenlopende recepten. Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Bij het lezen van welk recept loopt het water je al in de mond?

Meer helden recepten

Meer vegetarische recepten

Zin om te genieten zonder vlees of vis in je gerecht? Dat kan! We hebben de lekkerste vegetarische gerechten voor je op een rijtje gezet.