Toegankelijkheid links

Laden...
Max Verstappen

Snelle tomatensoep met ballen van Max Verstappen

Met een vader als Formule 1-coureur begin je eigenlijk al op pole position. De piepjonge Max liet al vele records sneuvelen. Hij was de jongste Formule 1 -coureur ooit en de jongste die ooit een Grand-Prix-race won. Om er maar twee van de vele te noemen. Oh trouwens, op zaterdag 18 en zondag 19 mei komt Max in actie tijdens de Jumbo Racedagen op het circuit in Zandvoort!

Last van flauwe bochten? Dan moet je even bijtanken tijdens een pitstop met een snelle tomatensoep met ballen. Dit is Max zijn favoriete gerecht om weer zo snel mogelijk en met pit terug het circuit op te rijden.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Met de snelle tomatensoep van Max Verstappen word je misschien wel net zo’n goede coureur als hij. Wist je dat onze andere helden ook hun favoriete gerechten met ons wilden delen? Wat dacht je van de flexibami van Ronnie Flex, het stamppotje van zoete aardappel en pastinaak van Carlijn Achtereekte, of de makkelijke appeltaart van Monica Geuze? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Naar welk gerecht ben jij het meest benieuwd?

Meer helden recepten

Meer heerlijke soeprecepten

Een royaal gevulde soep kun je zo lekker maken als je zelf wilt. Heb je inspiratie nodig voor een lekkere soep? Klik dan snel verder en zet eens een verrassende soep op tafel voor je gezin.