Laden...

Max Verstappen, onze trots

Max Verstappen is er voor geboren om snel te zijn. Snelheid zit in zijn genen als zoon van voormalig Formule 1 coureur Jos Verstappen en ook zijn moeder Sophie was een succesvolle kart coureur.

Naam:
Max Verstappen

Leeftijd:
21 jaar
Discipline:
Formule 1

Overig:
Jongste F1-coureur ooit

Over Max Verstappen

Heeft onze Max eigenlijk nog wel toelichting nodig? Dit jonge racetalent heeft nu al geschiedenis geschreven. Max Verstappen startte in 2003 met karten. In 2005 deed hij voor het eerst mee aan een officiële wedstrijd en hij won alle 21 races. In 2013 had Max zo goed als alles gewonnen wat er te winnen valt binnen het karten.

Toen Max nog maar 16 was, ging zijn F3 carrière al voor de wind. In Augustus 2014 werd bekend gemaakt dat Max onderdeel zou worden van Scuderia Toro Rosso in 2015. Dat maakt Max Verstappen, onze Nederlands held, de jongste Formule 1 rijder ooit. Nu rijdt hij al een aantal jaren mee in de topklasse in het Red Bull Racing team en verrast iedereen met zijn lef én snelheid.

Max Verstappen & Jumbo

Jumbo is de trotse sponsor van Max Verstappen. Want ook wij zijn grote fan van dit enorme racetalent. Regelmatig bedenken we leuke acties samen met Max. Zo kon je sparen voor een schaalmodel van de RB14 en maakt Max het feest compleet tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Park Zandvoort.

Houd de website in de gaten voor nieuwe acties!

Jumbo Racedagen 2018


Jumbo Racedagen 2017


Jumbo Racedagen 2016