Toegankelijkheid links

Laden...
MeisjeDjamila

Easy peasy vegan sushi bowl van MeisjeDjamila

Toen ze nog heel jong was verhuisde Djamila naar Texas in Amerika. Daar miste ze het kletsen in het Nederlands zó erg, dat ze een YouTube-kanaal begon. Ze is de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, ze heeft wel meer dan 1 miljoen abonnees!

Easy peasy betekent ‘super simpel’. Gemakkelijk én gezond dus. En dit gerecht ziet er ook nog eens prachtig uit. Ook daar zorgt MeisjeDjamila natuurlijk voor. Aan de slag: chop chop!

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

De sushi bowl van MeisjeDjamila is slechts een van de heerlijke gerechten uit Helden in de keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de snelle zalmpasta bomvol groenten van Marlou van Rhijn, de vegan bonenschotel met krieltjes van Mascha @ Beautygloss of de BBQ chickenwings van Churandy Martina? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Bind je schort maar om en zet het gerecht van jouw favoriete held op tafel.

Meer helden recepten

Meer recepten voor sushi

Hoe maak je de lekkerste sushi? Welke ingrediënten heb je nodig en welke groenten zijn geschikt voor het maken van sushi? Op al die vragen geeft Jumbo het antwoord. Laat je inspireren door onze heerlijke recepten.