Toegankelijkheid links

Laden...
Monica Geuze

Makkelijke aardappeltaart van Monica Geuze

Monica Geuze was ooit de DJ van Ronnie Flex tot ze de tip kreeg om te gaan vloggen. Dat bleek een gouden zet. Ondertussen trekt ze honderdduizenden kijkers met haar vlogs.

Goed voor jezelf zorgen, echt lekker eten én tijd overhouden voor andere leuke dingen. Dat is wat je wil en kan met deze makkelijke aardappeltaart.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Met het recept voor de makkelijke appeltaart van Monica Geuze zet je in een handomdraai een heerlijke traktatie op tafel. Maar dat is niet het enige recept dat bij je in de smaak zal vallen. Wat dacht je van de pasta carbonara met garnalen van Jeffrey Herlings, de Caesar maaltijd salade van Tonny Vilhena of de kapot-lekkere-kipsalon van StukTV? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Wat is het lievelingsgerecht van jouw held? Ontdek het snel!

Meer helden recepten

Meer recepten voor hartige taarten

Een hartige taart die net uit de oven komt. Hmm. Heerlijk! Met een hartige taart kun je naar hartelust experimenteren. We hebben de lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet. Ontdek de recepten en zet een heerlijke hartige taart op tafel voor je gezin.