Toegankelijkheid links

Olvarit: Taste it baby!

Bij Olvarit besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze babyvoeding. Bij onze groente- en fruitpotjes speelt altijd één groente- of fruitsoort de hoofdrol. Deze kun je altijd goed herkennen. Er zit simpelweg zoveel van in een potje, dat je kindje het duidelijk herkent en proeft.

Zo leert je kindje de groente- en fruitsoorten één voor één te herkennen en waarderen. Van enkelvoudige smaken om mee te beginnen tot een complete maaltijd voor peuters, altijd met één herkenbare groente- of fruitsmaak.

Olvarit maaltijden en fruitpotjes 4-5 maanden

Vanaf 4 maanden staat je kindje open voor nieuwe smaken en kun je hem naast de borst- of flesvoeding de eerste oefenhapjes geven.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/diverse-verzoeken/Plus button/Plus-Button-Algemeen.png


Olvarit maaltijden en fruitpotjes 6-7 maanden

Vanaf 6 maanden mag je de groentehapjes van je kindje gaan combineren met vlees en vis. De nieuwe ingrediënten zijn niet alleen lekker voor je kindje, maar zitten ook boordevol belangrijke voedingsstoffen.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/diverse-verzoeken/Plus button/Plus-Button-Algemeen.png


Olvarit maaltijden en fruitpotjes 8-11 maanden

In deze periode gaat je kindje drie maaltijden per dag eten. Je kunt vanaf nu beginnen met het geven van voedingsstructuur met kleine stukjes.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/diverse-verzoeken/Plus button/Plus-Button-Algemeen.png


Olvarit maaltijden en fruitpotjes 12-15+ maanden

Hoera, je de eerste verjaardag van je kindje! Vanaf nu kan je zijn voedingspatroon verder gaan uitbouwen door steeds grovere structuren en stukjes te geven.


Olvarit Friends 8+/12+ maanden

De Fruitvriendjes zijn makkelijke en heerlijke tussendoortjes. Eén knijpzakje is één portie fruit! En een fruitvriendje is makkelijk mee te nemen. Het knijpzakje is zeer licht van gewicht en ideaal voor onderweg!