Toegankelijkheid links

Laden...
Onnedi

Pannenkoeken met appel van OnneDi

OnneDi werd op YouTube bekend met haar vrolijke “Leuk of Meuk”-video’s, waarin ze speelgoed test en beoordeelt. Ze werkt samen met andere YouTubers zoals Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn. Ze kan ook hartstikke goed zingen, zoals je kon horen in It Takes 2.

OnneDi doet allerlei bijzondere dingen: ze vlogt, zingt, test speelgoed, shopt en unbox’t, en ze pimpt poppen (wát!?). Maar haar favo eten is eigenlijk heel gewoon.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Niet alleen de pannenkoeken met appel van OnneDi zijn een aanrader. Onze helden hebben nog veel meer recepten voor je in petto. Wat dacht je van de Thaise go go kokoscurry met gamba’s van Steven Kruijswijk, de nasi met kip en pindasaus van Steven Bergwijn of de pompeuze pompoencouscous van Dylan Haegens? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Wat is het lievelingsgerecht van jouw held, denk je?

Meer helden recepten

Nog meer pannenkoekrecepten

Een pannenkoek met schenkstroop kennen we allemaal. Maar hoe verras je je gezin nu écht met heerlijke pannenkoeken? Laat je inspireren door onze recepten.