Paasrecepten

Recepten voor een heerlijk Pasen

Eieren zoeken, versieren én opeten. Pasen vier je met elkaar en met lekker eten. Begin je de dag meteen goed met een uitgebreid paasontbijt of geniet je liever van een brunch, diner of gourmetavond? Jumbo helpt je aan de lekkerste paasrecepten voor verschillende momenten van de dag. Waar je ook voor gaat: haal genoeg lekkers in huis, want van paaseieren zoeken, krijg je gegarandeerd honger.

Het uitgebreide paasassortiment van Jumbo gaat je zeker helpen met een geslaagd paasmenu. Wat dacht je van pasteibakjes in de vorm van een haasje, zalmcarpaccio of verse aspergesoep. Mmm… dat wordt smullen.

Paasontbijt recepten

Ben jij graag vroeg uit de veren? Trakteer je gezin, je partner of jezelf dan op een smaakvol paasontbijt. Warme broodjes, verse sapjes en natuurlijk een lekker eitje er bij. Jumbo biedt volop inspiratie voor een geslaagd ontbijt tijdens Pasen.

Paasbrunch recepten

Voor uitslapers is een paasbrunch dé uitkomst. Ontbijt en lunch in één. Dat betekent lekker lang tafelen. Een gerecht met ei hoort daar natuurlijk bij. Stel met onze warme en koude, zoete en hartige recepten een feestelijke paasbrunch samen.

Paasdiner recepten

Na een druk programma van familiebezoekjes, zoektochten naar eieren, picknick en misschien wel een ontspannen boswandeling, sluit je je paasdag gezellig af met een smaakvol paasdiner. We helpen je op weg met lekkere en gemakkelijke paasrecepten, gemaakt van de mooiste producten van het seizoen. Dat wordt genieten met z’n allen.

Zo maak je zelf een paastaart

Met een zelfgemaakte taart wordt Pasen pas écht een feestje! En het mooie is dat je het op ieder moment van de dag kunt serveren: ’s morgens bij de koffie, een puntje tijdens de brunch of als zoete afsluiter van je paasdiner. Met welke paastaart ga jij de show stelen?

Handige kookvideo's voor Pasen