Prijsbeleid

Informatie over het prijsbeleid van Jumbo Supermarkten

Vertoning van prijzen

Jumbo doet haar uiterste best om de juiste prijzen te tonen. Het kan echter voorkomen dat prijzen van producten onjuist worden weergegeven. In beginsel zijn de prijzen leidend die worden getoond op het moment dat je een bestelling doet. In een aantal hieronder vermelde gevallen kan de prijs bij het afhalen van producten echter (enigszins) afwijken van de prijs ten tijde van de bestelling. 

Prijzen van wichtartikelen

Wanneer je producten bestelt die gewogen moeten worden, kan het voorkomen dat de uiteindelijke prijs van het gewogen product (iets) hoger of lager komt te liggen dan de prijs die wordt aangegeven op het moment dat je de bestelling doet. In een dergelijk geval wordt bij het afhalen de daadwerkelijke prijs in rekening gebracht. 

Prijzen tijdens acties

Actieprijzen gelden gedurende de aangegeven periode. Om te profiteren van een actie moet het moment van afhalen binnen de actieperiode vallen. Indien je een moment van afhalen kiest dat na de actieperiode valt, geldt de actie niet meer en wordt bij het doen van de bestelling de normale prijs in rekening gebracht. Andersom is het zo dat een actie die geldig is op het moment van afhalen in de uiteindelijke prijs zal worden meegerekend. 

Statiegeld kratten en plastic tassen

Jumbo maakt bij het inpakken van jouw boodschappen gebruik van kratten en plastic tassen waarvoor statiegeld verschuldigd is. Op het moment van bestellen wordt een inschatting gemaakt van het aantal vereiste kratten en plastic tassen. Omdat het een inschatting is, bestaat de mogelijkheid dat er uiteindelijk meer of minder kratten en plastic tassen nodig zijn. Uiteindelijk wordt het daadwerkelijke aantal noodzakelijk kratten en plastic tassen bij het afhalen en/of bezorgen in rekening gebracht. Het aantal kratten en tassen staat niet op de orderbevestiging, maar wel op de uiteindelijke rekening. Het statiegeld voor een krat bedraagt 5 euro en voor een plastic tas 0,05 euro.    

Aanpassen van prijzen

Jumbo behoudt zich het recht voor om prijzen aan te passen. Het kan daarom voorkomen dat de prijs van een product tussen het moment van bestellen en het moment van afhalen is verhoogd of verlaagd. In een dergelijk geval wordt bij het afhalen de nieuwe prijs in rekening gebracht. Indien je het niet eens bent met de nieuwe prijs, ben je gerechtigd de Overeenkomst gedeeltelijk te ontbinden voor zover deze ziet op het product waarvan de prijs verhoogd is. 

OP=OP

Voor acties geldt OP=OP. Verder bestaat de mogelijkheid dat aan bepaalde acties beperkingen worden gesteld ten aanzien van de hoeveelheid producten die kan worden afgenomen. 

Prijslabels

Met 2e halve prijs wordt bedoeld 25% korting op de totaalprijs van twee producten, 1+1 gratis: 50% korting op de totaalprijs van twee producten, 2+1 gratis: 33,34% korting op de totaalprijs van drie producten, 3+1 gratis is 25% korting op de totaalprijs van 4 producten.

Aanbiedingen alcohol

Aanbiedingen van alcoholhoudende dranken kunnen op basis van gemeentelijke verordeningen in de betreffende Pick Up Points niet of in gewijzigde vorm gelden.