Toegankelijkheid links

Laden...
Ronnie Flex

Flexibami van Ronnie Flex

Op de middelbare school maakte de verlegen Ronnie al zijn eigen beats en toen hij begon met rappen ging hij als een speer. Imiddels is Ronnie winnaar van vele awards zoals de Edison Award voor zijn album Rémi. Dit jaar scoorde hij ook al meerdere nummer 1 hits als Blijf bij Mij en Fan.

Als het aan Ronnie ligt, eet hij deze bami altijd voordat hij moet optreden. En weet je wat grappig is? Je maakt Surinaamse bami met spaghetti!

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Met de flexibami van Ronnie Flex haal je een beetje Suriname in huis. Ben je ook zo benieuwd wat onze andere helden voor je hebben bedacht? Bekijk dan snel met welke recepten ze je omver blazen. Wat dacht je van de snelle tomatensoep met ballen van Max Verstappen, de pasta carbonara met garnalen van Jeffrey Herlings of de caesar maaltijd salade van Tonny Vilhena? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Welk gerecht ga jij als eerst maken?

Meer helden recepten

Meer recepten met pasta

De Surinaamse bami van Ronnie Flex wordt met spaghetti gemaakt. Ben je benieuwd welke verrassende gerechten je nog meer met pasta kunt maken? Laat je dan inspireren door onze heerlijke recepten.