Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Najaar/Assortiment/Mobile/Najaar-assortimentpagina-header-mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Najaar/Assortiment/Desktop/Najaar-assortimentpagina-header-desktop.png

Proef het najaar!

Ieder seizoen heeft zo z’n charme, zo ook de herfst. Bij het najaar horen typische gerechten zoals stoofvlees met aardappelpuree en vers gebakken taarten na een frisse boswandeling. Of wat dacht je van heerlijke gerechten en versieringen met pompoen tijdens een gezellige Halloween avond? 

Ook dit najaar is het assortiment van Jumbo weer uitgebreid met de lekkerste producten om deze herfst door te komen!


Verse maaltijden

Heb je geen tijd om zelf een verse maaltijd in elkaar te knutselen? Dan vind je bij Jumbo de lekkerste verse maaltijden in het koelvak. Heerlijke pizza’s, salades, pasta’s of stoofschotels in een heerlijk herfst-tintje. Smakelijk eten!


Groente & fruit

Als de temperatuur daalt, verdient je weerstand wat extra aandacht. Zorg daarom dat je aan de 250 gram aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit komt. Met deze nieuwe producten in het assortiment van Jumbo wordt dat wel héél gemakkelijk!


Voor de hartige trek

Ga ook eens aan de slag met deze ingrediënten voor een hartige hapjes. Gehaktbrood, flammkuchen of een gedroogde fuet? Je zet ze in een handomdraai op tafel. Ideaal voor bij de borrel!


Voor de zoete trek

Zin om de keuken in te duiken om je zoete trek te stillen? Ook dan ben je bij Jumbo aan het juiste adres. De lekkerste producten om mee te bakken of om meteen op te peuzelen!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Najaar/SEO/Aardappel/Desktop/CP-Aardappel-Banner-Desktop.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Najaar/SEO/Aardappel/Mobile/CP-Aardappel-Banner-Mobile.png