Laden...

Avocado

De avocado is de laatste tijd uitgegroeid tot een ware eet-trend. Je komt haar dan ook overal tegen: in salades, tijdens de lunch op een broodje of ‘s avonds in combinatie met een lekker visje. De avocado is een vruchtsoort die meer eiwitten bevat dan alle andere vrucht- en fruitsoorten. Daarnaast is ze rijk aan gezonde vetten, vezels en mineralen. Al met al is de avocado dus een verantwoorde en smakelijke toevoeging aan oneindig veel gerechten!


De lekkerste recepten met avocado

Avocado’s zijn populair. En dat komt goed uit, want dat betekent dat er dus ook erg veel recepten met avocado zijn. Smeer ‘s ochtends een smakelijke rijstwafel of cracker met avocado, maak een lekkere burger met avocado tijdens een brunch of serveer zelfgemaakte guacemole naast nachochips tijdens een borrel. Laat je inspireren door de lekkerste recepten met avocado en zet gemakkelijke en culinaire hoogstandjes op tafel met een beetje hulp van Jumbo!

Heerlijke salades met avocado

Met avocado maak je de lekkerste salades. Combineer avocado met verschillende ingrediënten en smaken. De smaak van avocado is niet zo overheersend, dus ze past overal goed tussen. Maak bijvoorbeeld een heerlijke salade met avocado, komkommer, bladsla, tomaatjes, ei, kikkererwten, cashewnootjes, garnaaltjes of gegrilde kip en een goede dressing. Een salade waar eigenlijk alles in zit: dat wordt genieten! Leuk om in kleine schaaltjes te serveren als tapas of om mee te nemen naar een picknick.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Avocado/CP-Avocado-Recept1-Image-Desktop.png

Een verrassende salade serveren?

  • Voorbereidingstijd: 10 min
  • Totale tijd: 10 min
  • Aantal ingrediënten: 7
Ontdek dit recept