Bekijk alle lunchtrommel recepten

Back to school

Elk jaar is het weer even wennen na de vakantie. We gaan weer naar het werk of naar school. De wekker gaat weer, met z’n allen tegelijk in de badkamer, samen aan de ontbijttafel én lunchpakketten voorbereiden. Om weer in deze dagelijkse routine te komen, hebben we bij Jumbo alle tips verzameld om weer lekker aan de slag te gaan.

Lekkere lunchtrommels

Vaak bestaat de lunchtrommel uit meerdere snacks of gerechten. Zo kun je een appeltje voor de dorst meenemen of een lekkere banaan als tussendoortje. Neem een stapel boterhammen mee voor de arbeidsvitaminen en misschien ook een tussendoortje nog wat voor de lekkere trek. Waar vul jij je lunchtrommel mee? Laat je inspireren door onze recepten!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Back-2-school/CP-Back-2-School-Mslot.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Back-2-school/CP-Back-2-School-Mslot-Mobile.pngTussendoortjes in je lunchtrommel

Uit onderzoek is gebleken dat rond 13.00u en 14.55u veel mensen een dip op het werk of op school krijgen. Met een kleine energieboost kun je vervolgens weer vrolijk verder. Daarom is het slim om een lekker tussendoortje mee te nemen in je lunchtrommel. Bij Jumbo hebben we een ruim assortiment aan handige tussendoortjes die je gemakkelijk meeneemt naar je werk of school. Wil je liever een tussendoortje zelf maken? Neem dan een kijkje tussen onze gezonde en energieke recepten!