Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Header-BBQ-mobile.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Header-BBQ-desktop.jpg

Recepten, inspiratie en vlees voor de BBQ

Bij de eerste zonnestralen begint het al te kriebelen: het barbecue-seizoen komt eraan! Dat betekent weer een hoop gezellige en smakelijke avonden met familie, vrienden en buren. De voorpret van de barbecue begint al in de winkel. Met de keuze uit een ruim assortiment en bijzondere bbq-recepten is een heerlijke avond gegarandeerd. En met alle aanbiedingen van Jumbo wordt de bbq helemaal een feest!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het Kies & Mix BBQ-vlees? Je favoriete vlees voor op de barbecue: nu 4 schalen voor 10 euro.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/BBQ-alert/Desktop/BBQ-Alert-Mslot-K&M.png


Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Thumbs-v4/BBQ-thumb-tips.jpg /INTERSHOP/static/WFS/Jumbo-Site/Grocery/Jumbo-Grocery/nl_NL/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Thumbs-v4/BBQ-thumb-pulled-pork.jpg /INTERSHOP/static/WFS/Jumbo-Site/Grocery/Jumbo-Grocery/nl_NL/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Thumbs-v4/BBQ-thumb-malse-spareribs.jpg

/INTERSHOP/static/WFS/Jumbo-Site/Grocery/Jumbo-Grocery/nl_NL/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Thumbs-v4/BBQ-thumb-gepofte-aardappel.jpg /INTERSHOP/static/WFS/Jumbo-Site/Grocery/Jumbo-Grocery/nl_NL/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Thumbs-v4/BBQ-thumb-bbq-recepten.jpg Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/BBQ/BBQ-visuals/Thumbs-v4/BBQ-thumb-bbq-producten.jpg

BBQ Vlees


Bij een gezellige barbecue is een lekker stuk vlees niet weg te denken. Wat dacht je van een lekkere speklap, een smakelijke hamburger of kipsaté? Voor degene die extra wil uitpakken hebben we bbq-vlees van hoogstaande kwaliteit: het assortiment van The Meat Lovers. Of maak heerlijke pulled pork op de barbecue. Dat wordt smullen! Wil je liever van alles wat? Ook dat is mogelijk. Ga voor het Kies & Mix BBQ-vlees van Jumbo. De keuze is reuze.

De lekkerste BBQ-recepten


Jumbo heeft talloze bbq recepten op een rijtje gezet. Wil je eens iets nieuws proberen? Bekijk dan alle verrassende bbq recepten.