Laden...

Jumbo producten vallen in de prijzen

De winnaars voor Beste Product van het Jaar 2018-2019 zijn bekend. Maar liefst acht Jumbo producten zijn als winnaar uit de bus gekomen in hun categorie. Als kers op de taart is ons kaiserbroodje zelfs tot overall-winnaar bekroond!


We zijn trots op onze winnaars:

Jumbo Kaiserbroodje –
Beste Product van het Jaar 2018-2019

Het kaiserbroodje kreeg een 9 als cijfer. Ons kaiserbroodje wordt op de bodem van een authentieke steenoven gebakken en in de winkel afgebakken. Dit zorgt voor een fantastische smaak en een zeer krokante korst. En is – hoe fijn – nét even groter dan zijn soortgenoten die je elders koopt.

Alleen versgebakken in de winkel verkrijgbaar – en altijd 4 voor 1 euro.

Ga naar de winkelvinder

La Place Kruidenroomkaas - Categorie spreads

Een heerlijke frisse en romige smeerkaas – de La Place Kruidenroomkaas is zacht van smaak gemaakt met crème fraîche en verse kruiden zoals bieslook en peterselie.

Bekijk het product

Jumbo Kipfilet Ovengebakken - Categorie vleeswaren

De Jumbo Ovengebakken Kipfilet wordt in de winkel vers gesneden. Sappig, uniek van smaak met een prettig randje. En gaat natuurlijk perfect samen met de overall-winnaar: ons Jumbo Kaiserbroodje.

Alleen in de winkel verkrijgbaar.

Ga naar de winkelvinder

Jumbo Roomboter Stroopwafels - Categorie Koek

Gemaakt met bekroonde receptuur en al vier keer beloond als ‘Beste Product van het jaar’. Deze stroper laat zich met gerust hart (mee)pakken.

Bekijk het product

Jumbo Roomboter Appeltaart – Categorie Banket

Voor iedere gelegenheid of feestje is deze topper erbij: het roomboter appeltaartje. Ons taartje is ambachtelijk bereid en heeft extra grote stukken appel. Wij zeggen het gewoon: het lekkerste appeltaartje van Nederland! Altijd vers afgebakken in de winkel verkrijgbaar.

Bekijk het product

Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix - Categorie gezonde snacks

Een verantwoorde snack of voor de acute borreltrek: deze mix van ongebrande walnoten, hazelnoten, cashewnoten en amandelen is om – heel snel – op te eten of lekker over een salade.

Bekijk het product

La Place Espressobonen - Categorie Koffie

Een pittig karakter, een zachte afdronk... Deze donker gebrande melange van 100% Arabica koffiebonen zijn perfect voor jouw dagelijkse espresso of in verwenkoffies.

Bekijk het product

Jumbo Veggie Chef Notenballetjes - Categorie vleesvervangers

De Jumbo Veggie Chef Notenballetjes zijn gemaakt van een mix van veel verschillende noten – hazelnoten, cashewnoten, paranoten, amandelen, macadamianoten, pistachenoten, pecannoten. Perfect dus als bron van plantaardige eiwitten voor de Veggie Maandag!

Bekijk het product